tiistai 20. elokuuta 2013

Tv- kaappi

Vihdoinkin saatiin tv:lle jonkinnäköinen suoja, inhoan sitä mustaa isoa hökötystä jota kukaan ei edes katso. Silti se miehen mielestä pitää olla olohuoneessa.
 
Sinäänsä järjetöntä, koska tosiaan espanjankanavia katsotaan noin kerran kuussa olohuoneessa ja vierasmakkarissa meillä on ns. leffahuone, jossa yhtä iso tv -rousku, jolla ei kuitenkaan voi katsoa muuta kuin leffoja...hmmm..
 
Minulle blogien lukeminen on nykyään telkkarin katselua, lukuunottamatta yhtä sarjaa suomen telkkarista josta en luovu ja sitä katselen tv-kaistan kautta kannettavalla pienellä viiveellä; Salatut Elämät! =D
 
 
 
 
Matkalaukut on perheen omia vanhoja, kai vanhemmat ovat käyttäneet noita matkustellessaan joskus kymmeniä vuosia sitten. Muistan itse lapsena säilöneeni niihin leluja. Ensimmäisen kuvan lintuhäkki-peili Zara Homen.
 
 
 
 
Kaappi siis IKEA:sta, tuoli vanha löytö ja sinkkisabluunat IB-Laursenin.
 
 
 
 
 
 

22 kommenttia:

  1. Voi kunpa tuo seinän kokoinen taulu mahtuisikin kaappiin...tämä haave ei osaltani täyty taatusti koskaan :/

    Onnea sun kätkökaapista, kaunis on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi apua!!! Tunnen tuskasi! =D just ja just toikin tuonne kaappiin saatiin mahtumaan, kauan piti etsiä kaappia johon se mahtui, olisin kyllä halunnut sellainen oikean vanhan, mutta nyt ainakin mennään tällä..

      Poista
  2. Ompa hurjan hieno kaappi..Pakko päästä IKEAAAAAAAANNNN!!!

    VastaaPoista
  3. Ihana kaappi-mutta meidän telkkari ei kyllä mahtuisi :-( Minä en myöskään pidä televisiosta olohuoneessa,eikä meillä sitä siellä edes katsota..Ihan turha ,ruma kapistus viemässä tilaa,mutta yritä nyt suomalaisen miehen sen saada ymmärtämään ;-) heh..
    Ja tuoli kaapin vieressä on todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! =D Tuoli on kans ihan vaan "roskislöytö", mutta alkuperäinen marokkolainen neomudejar-tyylinen jota täällä rajan lähellä paljon käytetään, eniten tosin rakennuksissa.

      Poista
  4. Onpas sievä kaappi, ja että Ikeasta? En tiennyt siellä noin nättejä olevan. Hienosti naamioitu tv siis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juu, ihan taattua Liatorp-laatua.. ;) Katso: http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/S09879976/

      Poista
  5. Onpa "epäikeamainen" kaappi muuten, mutta noissa nupeissa on jotain tuttua Ikeaa. Kaunis kaappi ja mitä mainioin TV-kaapiksi. Omassa kodissamme on kyllä noin puolet huonekaluista Ikeasta enkä ole vielä niihin kyllästynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olen niiiiim kyllästynyt, haluisin kaikki vanhoiksi huonekaluiksi, mutta tuo ikea on nyt se helpoin tie kun jotain haluaa ja täällä halvin kun sellaisita kirppuilukulttuuria täällä ei juuri ole ja sit teitty kun joka naapurilla ei ole pakua, milläs sellasen ison vanhan rotiskon sitten kotiin kannat.. =D Nupit todellakin niin perusikeaa, menossa pian vaihtoon jahka löytyy jotain kivaa!

      Poista
  6. Tyylikäs kaappi ja aivan ihanat matkalaukut! Hienoa , että tuollaiset laukut ovat säästyneet,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin joskus 10v. sitten heittämässä niitä pois mutta onneksi mun romuhaukan silmä katsoi että ehkä joskus noita vielä kaivataan.. =D

      Poista
  7. Upea juttu kun olet säästänyt nuo aarrearkut! Kaappi on kaunis ja nyt koko hökötys on nyt piilossa katseilta. Meillä ei ole telkkua ollenkaan, joskus katselen tietsikan kautta, mutta eihän se ole sama asia ollenkaan. Katselin kuviasi nyt taaksepäin ja olit valmistanut super ihanat maistiaiset ystäväi synttäreille! Olet kyllä lahjakas tässäkin suhteessa. Nyt piti kyllä jotain vielä mainita, mutta ...jos nyt hyppään pois ja alan selaamaan kirjoutukset häviää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkka! Leipominen on superkivaa puuhaa, syöjät vaan tuntuu uupuvan kun kaikki on jollain kuurilla kokoajan! ;)

      Poista
  8. Saisimpa minäkin telkkarille kaapin...:)

    VastaaPoista
  9. ihana <3 meillä on tv olohuoneessa ja makuuhuoneessa. olkkarissa vielä menee mutta eihän tuo kaunis tässä ole. makuuhuoneeseen olin vähän vastaan mutta toisaalta... enpä raaskinut omastani luopua vielä joten johonkin se oli työnnettävä.

    VastaaPoista
  10. Kaunis kaappi ja nuo matkalaukut, siis niin ihanat!

    Mä haluaisin kans jonkun kaapin, johon vois tuon meidän televisiorumiluksen piilottaa! Eiks noista töllöttimistäkin voi kehitellä jotain kauniimpia!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!! Vähän yritin kyllä viime telkkuostoksilla puhua valkeareunaisen puolesta, mutta miehen mielestä väri ei ole ollenkaan oleellinen asia elektroniikkaa valitessa.. ;)

      Poista
  11. You're so awesome :) and this is a fantastic post. Thank you for writing it!

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!