Vietimme siis synttäreitäni ihan vain mieheni ja vanhempieni kera illallistaen. Hätäteema- vaaleanpunaiset prinsessajuhlat on siis kasattu muutamassa tunnissa.
Aterimet sidoin yhteen pitsinauhalla.
Juhlajuoman täytyy olla tietenkin roseeta pinkin teeman kunniaksi.
Shamppanjalaseihin sidoin vaaleanpunaista satiininauhaa, jossa kiinni kulkunen. Kulkusella ei ollut mitään varsinaista tarkoitusta, halusin vain jotain extraa tylsiin laseihin ja kiireessä ei kaupasta osunut muuta käteen... =) Tosin illal kuluessa mieheni keksi, että kulkunen lasissa on oiva "kilkutusmerkki" jos haluaa lisää juomaa.. ;)
Alkupaloina brucettaa, tässä ohje:
maalaisleipää 1-2 siivua per syöjä
oliiviöljyä
pippuria
suolaa
tomaattia
basilikaa
sipulia
valkosipulia
Tee ensin täyte. Kuutioi tomaatit mahdollisimman pieniksi, samoin sipulit ja valkosipulit. Saksi basilika pieneksi ja sekoita kaikki yhteen. Lisää pippuria ja suolaa hieman. Lisää kuumalle pannulle oliiviöljyä ja paahda leipäviipaleita kunnes ovat kauniin kullan ruskeita, puolen vaihdon yhteydessä lisää öljyä. Annostele täytettä leiville ja VALMIS!
Pääruokana poronkäristystä, perunamuhennosta, puolukkasurvosta ja minikurkkuja. Ruuissa ei ollut minkään näköistä yhtenäisyysteemaa, kunhan sattuivat vaan valmistumaan. =)
Jälkkäriksi suklaalla kuorrutettuja kirsikoita, banaaneja, mansikoita ja ananasta.
Sain joitain lahjojakin...
Joista muutama oli maailman hellyttävimmällä tavalla paketoitu, ne rakkaimmat puketit..LOVE!
Ihastuttavia tummanpunaisia ruusuja sain vanhemmiltani.
Seuraavana päivänä herkuteltiin taas makialla ja kuohuvalla... =) Tässä marjamuro-piiras menossa uunin lämpöön.
Työporukalta sain synttäreitä seuraavana päivänä valkoisia ruusuja ja lahjakortin, aah, jumaloimaani Zara Homeen. Nyt on hyvä ryhtyä unelmoimaan mitähän kivaa sieltä hankkisi...
Makein terveisin,
MARI
Ihana juttu kun oot tehnyt tärkeästä päivästäsi tällaisen muiston!! Onnea vielä kerran ikinuorelle! Tuli kyllä niin vesikielelle kun katteli noita kuvia. Ja noi asetelmat Wau!
VastaaPoistaKiitos Anne-Mari onnitteluista ja muutoinkin!! Varsinkin noi brucetat on kyl niin hyviä, helppoja ja nopeita valmistaa! Harmi vaan kun täällä ei jokaisesta kaupasta saa tuoretta basilikaa, niin sitä saa aina metsästää.. =(
VastaaPoista