Neljäs päivä aluillaan ja näyttäisi että loppuviikon paistaa aurinko!
Nyt aamukaffelle!
Nyt aamukaffelle!
Joko teillä on monet pikkujoulut vietettynä?
Meillä vaan yhdet jotka olivat tavallaan myös minun synttärit, mutta niissä kesteissä oli jo vähän jouluisampi tunnelma mauiltaan..
Maailman helpoin tapas vinkki on ottaa pitkiä kuivia leipätikkuja eli grissinejä, minulla seesamin makuisia ja kieputella niiden ympärille laadukasta jamonia eli ilmakuivattua kinkkua. Muistathan, että jamonia ei koskaan syödä "suoraan jääkaapista", vaan vaatii vähintään 15min. huoneen lämpöä ennen tarjoilua. Joten kun tikkujen oheen laittaa vielä oliiveja tarjolle, ei haittaa vaikka seisoisivat pöydällä koko illan.. ;)
Oi, vesi tulee kielelle kun näkee kuvasi! Miten tuon kinkun saa pysymään tikujen ympärillä?
VastaaPoistaSe pysyy ihan itekseen kun lähtee kieputtamaan sitä ympäri, sen verran rasvaista ja tahmeaahan se oikea jamoni on.. ;)
PoistaNam, nam. Pienellä vaivalla saa maukasta naposteltavaa :-)
VastaaPoistaNämä tosiaan valmistuvat sekunnissa!
PoistaEnpä ole koskaan jamonia maistanutkaan :)
VastaaPoistaEikä?!?! Lähetän sulle heti pikimiten paketillisen joulupöytään! Laita osoitteesi pitsipipari@gmail.com
PoistaMinä syön suoraan jääkaapista. En tykkää siitä miten maku "muuttuu" kun ilmaantuu. Ja paketillinen aina kerrallaan. ;) Avatusta paketista taas seuraavat "ilmaantuneen" makuisia. ;D
VastaaPoistaHaha, makunsa kullakin!! =D
Poista