torstai 4. joulukuuta 2014

Luukku 4 ja tapas vinkki

Neljäs päivä aluillaan ja näyttäisi että loppuviikon paistaa aurinko!
Nyt aamukaffelle!
 
 
 
 
 Joko teillä on monet pikkujoulut vietettynä?
Meillä vaan yhdet jotka olivat tavallaan myös minun synttärit, mutta niissä kesteissä oli jo vähän jouluisampi tunnelma mauiltaan..
 
Maailman helpoin tapas vinkki on ottaa pitkiä kuivia leipätikkuja eli grissinejä, minulla seesamin makuisia ja kieputella niiden ympärille laadukasta jamonia eli ilmakuivattua kinkkua. Muistathan, että jamonia ei koskaan syödä "suoraan jääkaapista", vaan vaatii vähintään 15min. huoneen lämpöä ennen tarjoilua. Joten kun tikkujen oheen laittaa vielä oliiveja tarjolle, ei haittaa vaikka seisoisivat pöydällä koko illan.. ;)
 
 
 

8 kommenttia:

  1. Oi, vesi tulee kielelle kun näkee kuvasi! Miten tuon kinkun saa pysymään tikujen ympärillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pysyy ihan itekseen kun lähtee kieputtamaan sitä ympäri, sen verran rasvaista ja tahmeaahan se oikea jamoni on.. ;)

      Poista
  2. Nam, nam. Pienellä vaivalla saa maukasta naposteltavaa :-)

    VastaaPoista
  3. Enpä ole koskaan jamonia maistanutkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä?!?! Lähetän sulle heti pikimiten paketillisen joulupöytään! Laita osoitteesi pitsipipari@gmail.com

      Poista
  4. Minä syön suoraan jääkaapista. En tykkää siitä miten maku "muuttuu" kun ilmaantuu. Ja paketillinen aina kerrallaan. ;) Avatusta paketista taas seuraavat "ilmaantuneen" makuisia. ;D

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!