lauantai 7. tammikuuta 2012

Joulu tuli takaisin!

Täällä Espanjassahan oikea joulu on vasta loppiaisena, kun Kolme Kuningasta tuo lapsille lahjoja. Joten, kun Suomessa jo keräillään koristeita pois, täällä vasta vietto alkaa. Tosin en tiedä milloin täällä tarkalleen poistetaan koristeet, täytyypi seurailla liikkeiden ikkunoita, uskon että alkava ale pyyhkii näyteikkunat hyvinkin nopeasti. Meillä suunnitellaan innoissaan tulevaa lomamatkaa, eikä siivoilu voisi kiinnostaa vähempää, joten jättänen sen projektin varmaan loman jälkeen, eli helmikuun alkuun.. =)

Kuvassa Roscon de Reyes, eli perinteinen loppiaispulla kermavaahtosisuksella, jonne on piilotettu leluyllätys (vähän sama kuin meillä mantelin metsästys riisipuurosta). Nami Namia!!Joululahjoja meillä ei ostettu, mutta kun Mami tuli reissultaan Suomesta, hän toi mukavan tuliaisen, nimittäin pinon tilaamiani lehtiä!!!

Ihana ylläri oli, että siskoni on näköjään lukenut blogiani (terkut sinne!), koska lehtien seasta paljastui täälläkin haaveilemani joulukuun Kotivinkki ja Kotivinkin jouluherkut-lehti, ihan huippua, suunnitelmat ensi jouluun lähti myllertämään mielessä samantein!! =)


2 kommenttia:

  1. Lehtiä tulee varmaan taas lisää helmikuulla. Täällä Espanjassa lahjojen jakamisen aikataulu on melko lähellä alkuperäistä, koska itämaan tietäjäthän toivat lahjoja. Joulupukista ei oltu kuultukaan. Terkuin Mami

    VastaaPoista
  2. Moi! Kotivinkit tulivat sinulle postin kautta, olen kyllä blogiakin lukenut... Terkkuja myös teille! T. "Se sisko"

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!