torstai 2. elokuuta 2012

Kumpi?

Socorrooo!! Auttakaa!! Olen menossa huomenna pikku naperon 1-vuotis synttäreille ja en osaa päättää kumman mekon laittaisin päälleni juhliin. Oisin halunnut laittaa tuon vasemman puoleisen "pyhäkoulumekon", mutta siinä on yläosa aika tyköistuva ja varsinkin kaula-aukko aikas umpinainen joten mietin, että onkohan se liian hot, kun täällä on lämmintä n. +30 astetta ja hiostavan kuuma..hmm, tuo oikean puoleinen pitsikankainen kotelomekko on kans mun mieleen, koska siinä on jippona vähän erilaiset hihansuut (ei näy kuvassa kunnolla), mutta oisin niin tykännyt tuosta vanhan roosan värisestä mekosta kun se on niin erilainen..Pitäisikö kuitenkin pelata varman päälle ja pistää pitsimekko? Laukuksi ajatelin ottaa GUESSin kirjekuorilaukun jonka olen saanut mieheltäni lahjaksi.
Seuraavassa postauksessa esittelen sitten mitä pientä kivaa tein juhliin viemisiksi.. ;)

10 kommenttia:

 1. Honey meillä on ilmastointi jos meno käy liian kuumaksi ;)

  VastaaPoista
 2. Mä äänestän oikean puoleista.

  VastaaPoista
 3. Yksi ääni oikealle. Kiva laukku.

  VastaaPoista
 4. Molemmat on varmaan kauniita sun päällä, mutta pitsinen on mun mieleen enemmän :) Laukku on myös aivan ihana, tykkään!

  t: Johanna :)

  VastaaPoista
 5. Pitsimekolle ääni :) Löysin just blogiisi ja tänne jään, ihania juttuja sulla! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanaiset!! Kyllä se pitsimekko sitten otti ja voitti ja se meni juhlavarustukseksi päälle, mutta mitä tapahtuikaan 30min. ennen juhlia?? Jouduinko vaihtamaan vaatteet vai onnistuiko kaikki niinkuin pitikin? Siitä seuraavassa/seuraavissa postauksessa.. ;)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Bienvenido y disfruta! Tervetuloa ja "nauti"! =)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!