tiistai 11. kesäkuuta 2013

Perhosia vatsassa

Tässä jokin aika sitten voitin Erican vaaleita unelmia -blogista arvonnassa ihanaisia Tilda serviettejä ja kangasta askarteluun tai ompeluun. En ole ennen edes tiennyt, että Tildalla on myös serviettejä. Eikös olekkin aivan uskomattoman ihanat kuosit, jos noista tulisi astioita, ryhtyisin keräämään oitis! Kiitos Erica vielä kerran palkinnosta!


 


 


 


 



Sitten siihen miksi minulla on perhosia vatsassa, olen lähdössä perjantaina viikonlopuksi elämäni ihka ensimmäiseen blogitapaamiseen Saksaan ihqun Liisan luokse Little dreams and cloudlets -blogista. Tulossa varmasti ihana viikonloppu, jo se, että pääsee omista kotiympyröistä matkalle ja odotan jo innolla sitä turinoinnin määrää ja lauantai kirpputoria ja ihana nähdä hänen kaunis koti ja maisemat livenä! En malta odottaa! <3 Ja nämähän on kuin sokkotreffit konsanaan, en ole häntä koskaan ennen tavannut tai hänen ääntään kuullut, mutta kuvan nähnyt ja häneen tutustunut vanhan tavaran oston merkeissä sähköpostien välityksellä, aika jännää!

17 kommenttia:

  1. Hei blogiystäväni!
    Mukavaa että pidät Tilda serveteistä ja kankaasta :).
    Kerro Liisalle terveisiä kun tapaat hänet.
    Ihanaista tiistaita sinulle.
    Haleja Erica

    VastaaPoista
  2. Oikein mukavaa "blogi" matkaa. Olet rohkea, etkä pelkää haasteita sekä matkailu avartaa. Ihan sinun oloiset servetit ja kankaat.
    Aurinkoista matkan odottelua.
    T. Seikku

    VastaaPoista
  3. Voi miten kauniita liljoja. On varmasti upeaa päästä noinkin kauaksi tapaamaan blogiystävää. Mukavaa matkaa sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu tuli kyllä tarpeeseen (ja maiseman vaihdos) näin arjen keskelle! =)

      Poista
  4. I wonder what you are going to make with this lovely fabric! Christa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I´m thinking maybe jumpsuit or summerdress for my next Tilda-bunny.. =)

      Poista
  5. Liisa on aivan hurmaava nuori nainen. Terveisiä minulta ja mukavaa matkaa sinulle. Saksa on kiva maa.

    VastaaPoista
  6. Ihanat tosiaan nuo servetit, todella herkulliset!

    Minäkin jännitin ensi tapaamista, mutta Liisa on niin ihana ja mukava. Kyllä savolaisella leppoisuudella Liisan kanssa saa jutun luistamaan. Oikein ihanaa matkaa ja Liisalle halausterkut Anskulta <3

    VastaaPoista
  7. Ihanaa viikonloppu matkaa :) Terveisin Anna

    VastaaPoista
  8. Ihanaa reissua!! Varmasti tulee mukava reissu. Ihana palkinto myös, mä törmäsin Tarjoustalossa vale Greengate-kuoseihin!! Menee täydestä kuin häkä:) Ed. postauksen hempukka laatikoihin ihastuin oitis, tuli nätit kuin mikä!

    VastaaPoista
  9. AIvan ihania servettejä, voi ihanaa viikonloppua sinulle, tulee varmaankin ikimuistoinen reissu

    VastaaPoista
  10. Hihi, just lähetin sulle viestin, että joko pukkaa matkakuumetta, ja sitten näin postauksesi :) Meiltä lähti ystävät tänään kyläilemästä, ja nyt odotan innolla sun tuloa perjantaina! Jei!!!
    Ihana toi palkinto, minkä voitit Ericalta, tosi kauniit kuosit ja ihanat värit :)
    Jokos se viimeinenkin paketti jo muuten tuli?
    Mä menen muuten huomenna taas siellä romuparatiisissa käymään....onks jotain mitä etit tällä hetkellä....? Muuta kuin ne mistä on ollut tähänkin asti puhetta.. Itse en kyllä aio nyt ostoksia tehdä, menen yhden kaverin seuraksi. Omat pussinnyörit ovat nyt tiukasti kiinni ennen lomaa ;)

    VastaaPoista
  11. Oi, tuonne reissulle minäkin voisin tulla :) Teillä tulee varmasti olemaan hauskaa!

    Ihanan palkinnon sait :) Itse tykkään Tildasta tosi paljon:)

    VastaaPoista
  12. Vau Mari ihan mahtavaa pääset sittenkin reissuun ja vielä noin ihkuun reissuun :) Toivottavasti mekin näemme taas pian! Ihanaa matkaa!!!

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!