perjantai 30. elokuuta 2013

Jäähyväiset kesäparvekkeelle

Tuntuu hassulta sanoa noin, jäähyväiset kesäparvekkeelle, kun täällä on kuitenkin vähintään laiha kesä läpi talven. Muutokset ovat siis lähinnä psyykkisistä syistä, on kiva pysyä Suomen juhlissa ja vuodenajoissa mukana, siksi siis seuraavaksi laitetaan parvekkeelle syksyä ja talvea yleensäkin, eli lyhtyjä, tummenpia kukkia jne.
 
Nämä kuvat siksikin, ettei parvekkeella näytä oikeasti enää tältä! Vanhemmat lukijat muistaa kun marmatin noiden vuokraisännän muovituolien ja pöydän vuoksi ja haaveilin jostain minkä on saanut itse valita. No, joskus toiveet toteutuu ja sain kuin sainkin ne pois ja tilalle on tullut jotain mistä olen toooodella kauan haaveillut, mutta siitä sitten toisella kertaa. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, että nyt meillä ei ole pöytää eikä tuolia parvekkeella, joten ompahan projektia syksylle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämä vanha ikkunanpoka on uusin pokatulokas meidän kotiin, näitä ei vaan voi olla liikaa. Lykkäsin sen vain pikaisesti seinälle, ideoita on mielessä tätäkin varten ettei se noin valjuna seinällä nököttäisi..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 kommenttia:

 1. Ihanan iso parveke. Ja ihana ikkunanpoka.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä ihan kivasti kokoa ja meillähän on sit myös toinen parveke joka on ns. kodari, siellä kuivatetaan pyykit jne. Mukavaa vkonloppua sinullekkin Erica!

   Poista
 2. Sulla on niin ihana parveke ja mahtavat näkymät, käytkö uimassa altaassa usein? Voiii mä ooon suorastaan niin kade,hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuusta lokakuun loppuun noin pyörteesti todella usein koska siellä altaallakin tulee makoiltua, mutta muulloin ei oikeestaan muuta kuin harvoin saunasta suoraan, koska allasta ei ole lämmitetty ja vesi tuntuu hyytävältä! Viime syksynä innostuin vesijuoksusta, kunnes espnajalaiset naapurit kyselivät huolestuneena perääni olenko loukannut itseni ja tarvitsen kellukkeen pysyäkseni pinnalla ja toiset luulivat olevani "jälkeenjäänyt" joka ei osaa uida, joten se jäi sitten siihen.. =D

   Poista
 3. Ihanan iso parveke! Ja niin kauniit näkymät!
  Mun tarttis varmaan kans psyykkisistä syistä vaihtaa kodin ja pihan ilmettä vuodenaikojen mukaan, jos siis asuisin jossain muualla kuin Suomessa.

  Mukavaa viikonloppua!
  -k-

  VastaaPoista
 4. Et tainnut kovin montaa kertaa mainita vuokraisännälle parvekekalusteista, kun yks kaks ilmestyi niitä hakemaan (sinä jouduit vielä kantamaan melkein painavimman heh, heh). Suomessa eletään voimakkaammin vuodenaikojen (johtuu ilmastosta) mukaan kuin Espanjassa. Sieltä saa kauniita kukkia ympäri vuoden ja sitten iltojen pimetessä tulee ainakin suomalaiselle kynttilät ja ikkunavalot mukaan (jouluna enemmänkin). Kivoja puuhasteluhetkiä parvekkeen parissa.
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nyt viimein saa aloittaa puhtaalta pöydältä senkin tilan laiton!

   Poista
 5. Todella upeata, niin tunnelmat kuin kuvat!!♥

  VastaaPoista
 6. Oi juku. Toisinaan kun täällä blogissa käyn, unohdan kokonaan, missä te asutte. Vaan nämä kuvat taas näyttivät vähän toista puolta maailmaa. Ihana parveke!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, noh voihan siinä noinkin käydä varsinkin jos tulee paljon sisäkuvia putkeen.. =D Kiitos Eena! <3

   Poista
 7. Viiitsit, olenhan mä täällä sun blogissasi jo vaikka kuinka monta kertaa käynyt ja joka kerta unohtanut laittaa tuonne omaan blogilistaan. Nyt sen teen. Oitis ja liityin vakkarilukijaksi. P.S oih ja voih miten upealta siellä näyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Kiitos Hanna-Riikka! Tervetuloa meille kurkkimaan jatkossakin! <3

   Poista
 8. Ihana tuo ikkunanpoka, sopii tuonne kuin nakutettu. Teidän partsilla on mukavasti tilaa ja kiva jos pääsit muovikalusteista eroon, vaikka ei ne nyt minun silmiini niin pahalta näyttäneet kun kaikki muu ympärillä on niin kaunista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Katja! Mut ootas kun näät minkä oon sinne tilalle hommannut! ;)

   Poista
 9. Me miehen kanssa just puhuttiin taas tästä Suomen tulevasta talvesta, ja siitä kuinka masentavaa se oikeasti on :(
  Meillä voi ostaa kesäkukkia (jos haluaa että ne varmasti kestää) 10.6. Jostain syystä tuo päivä on ollut jo monta vuotta se, jonka jälkeen ei enää yöhalloja tule, siis ajattele yli 9 kk!!!

  Tultiin siihen tulokseen, että ihan varmasti vanhoilla päivillä ostetaan osake jostain ja ollaan talvet siellä. Mitään +40 ei paikassa tarvi olla, kunhan pysytään reippaasti plussan puolella.

  Mä katoin noita sun kuvia ja ajattelin, että olis kyllä saanu tehdä mutkan meillä vähän sisustamassa :) Jollakin on vaan silmää laittaa asiat kauniisti esille. Ja tuota sun päivänvarjoa mä vieläkin ihastelen, I´m in love <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten paljon Mia kommentillasi minun aamua ihastutit!! Kiitos siitä! <3 Sitten teidän osakkeen partsille hommataan tuollainen varjo! Ja hei, seuraavan kerran kun suunnittelette lomamatkaa, unohtakaa Sunny Beach ja kurkatkaa tämä rannikko! =D

   Poista
 10. Oi joi, nyt jännittää mitä oletkaan saanut noiden muovikalusteiden tilalle. Kauniilta teidän parvekkeella näyttää kyllä noinkin.
  Lämmintä syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä syyskuun aikana sen varmasti paljastan! =D

   Poista
 11. What views! So summery! Incredible! Christa

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!