maanantai 14. lokakuuta 2013

Tekstiililöytöjä

Reissun päällä kaikki hyvin, kävimme joraamassa Countryn tahtiin Nashvillessä ja nyt on matka taas jatkunut Elviksen syntymäkaupungin, Tupelon kautta Jacksoniin, eli tuli muutaman päivän aikana ajeltua kolmen osavaltion halki. Täällä Jacksonissa ei ole kyllä kerrassaan yhtään mitään nähtävää, joten leffateatteri taas illalla kutsukoon kun kaupoissakaan ei jaksa enää juosta kun laukut ja kilot jo täynnä aikoja sitten.. ;)

Mies vielä kipeänä (flunssaa vaan, mut tiedättehän miehet kun ne on kipeitä, niin ne on todella KIPEITÄ!) ja nukkuu päikkäreitä, joten tulin hetkeksi koneelle ja löysin vanhoja kuvia tekstiililöydöistä joita tein kesällä kotona Espanjassa.
 
 
 
 
Pitsiä ja vanhaa roosaa sen olla pitää, Carolyn Donnellyltä löysin kaksi tyynyliinaa, jotka päätyivät vierashuoneeseen.
 
 
 
 
Ja Zara Homella on välillä todella kivoja romanttisia petivaatteita, joista teinkin löytöjä, pussilakanan jossa joka reunalla ihana reikäpitsi ja parivuoteen levyinen putkityynyliina. Nämä päätyivät parvekkeelle, mutta jätetään se seuraavaan postaukseen.. ;) Olenkin ihan unohtanut esitellä sen ihanuuden!!
 
 
 
 
 
 
 
 Huomenna matka jatkuu sitten minun pääkohteeseen, eli New Orleansiin, jossa olen jo monta vuotta halunnut kovasti käydä!
 

21 kommenttia:

  1. Onpas ihanan näkösiä petivaatteita, On teillä kyllä mahtava reissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanne kun olet ollut "menossa mukana" toisaalla! ;) Ja onnea vielä suunnattoman suuresta saavutuksestasi!

      Poista
  2. Onpas ihania löytöjä. Teillä on varmasti mahtava reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On meillä ollut Laura kyllä tosi kivaa! Tosin kun on näin pitkä reissu aikas huonohkoissa motelleissa niin pikkuhiljaa alkaa jo kaipaamaan kotiin.. ;) oma keittiö, oma lakanat ja suihku..

      Poista
  3. New Orleans kiinnostaisi minuakin! Kivoja edullisia löytöjä. Miesflunssa, se kauhea tauti siis teillä, huh. Siitä selviäminen on todella hankalaa. Me naiset sen tiedämme. ;). Mukavaa reissun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO on ollut täydellinen kulttuurishokki, jotain niin muuta kuin kuvittelin ja haaveilin, mutta kirjoitan siitä enemmän toisella kertaa!

      Poista
  4. Mä oon innolla täällä käynyt kurkkimassa. Voi veljet, miten upea reissu teillä on! Mukavaa reissun jatkoa!!
    ps.hienot lakana löydöt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIva kuulla, Christina, että myös matkaterkut kiinnostavat!

      Poista
  5. Ha haa :D Toi pitää kyllä niin paikkaansa. Mikki makaa 38 asteen kuumeessa, ja mä siivosin kylmää vinttiä ja ihmettelin, kun ei millään meinaa jaksaa :) Kuumetta oli 39,8 astetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja nuo lakanat on aivan ihania!!! Mä tilasin kans tollasen helmalakanan pitsillä vähän aikaa sitten, ja tykkään siitä ihan hirveesti :)

      Mutta tottakai paranemisia T:lle, niin pääsette jatkamaan reissaamista!

      Poista
    2. Kuulostaa niin tutulle, harvoin sitä itse kiinnittää kovasti huomiota jos vähän "huippaa"... ;) olisi mukava nähdä millainen petaus lakanoillasi tuli..? ;)

      Poista
  6. Joo miehet kaatuu heti kun mittari näyttää 36.9 astetta :))

    Voi kun kuulostaa kivalta teitin reissailu<3

    VastaaPoista
  7. Nauttikaa reissusta Tonin flunssasta huolimatta! Me nautitaan täällä teillä! Sinun kotona on mielettömästi ihania oivalluksia, joita olen jo pari päivää ihallut.
    T. Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIva antaa inspiraatiota! =) nauttikaa lomasta, toivottavasti keksitte tekemistä ja on hyvät ilmat!

      Poista
  8. Oi, mitä ihanuuksia sanoo täällä yksi pitsihörhö.

    VastaaPoista
  9. Pitsit ovat aina naisen sydämessä<3 Kuulostaa hyvältä, että kaikki on mennyt hyvin reissussa ja sitä toivon jatkoonkin<3 Eikö enää yhtään heräteostoksiakaan:))
    Pikaista paranemista miehelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeastaan, jotain pieniä tuliaisia ja vanhoja vintagekortteja olen ostanut mut se siitä, kun ei mahdu niin ei mahdu.. =( täällä on ollut niin ihania flea-marketteja, että ihan sydämestä on kouraissut kääntää katse pois... =(

      Poista
  10. Oih mitä ihanuuksia <3 Turvallista ja mukavaa reissun jatkoa!

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!