keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Musta matkis

Mun intohimo vanhoja matkalaukkuja kohtaan ei lopu koskaan, ne ovat myös mitä parhainta säilytystilaa! Meidän olkkarin niitä harvoja mustia kohtia on juuri tämä iso matkis.

Sen seuraan sopii lato-tunnelmaa tuomaan rösöisen rähjäinen luukku tottakai!
 
 
 
 
Parastahan näissä vanhoissa aarteissa on juuri se eletty elämä, jota voi lueskella vaikka matkiksen kyljestä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26 kommenttia:

  1. On nuo vanhat tavarat ja jutut vaan niin ihania :)
    Mukavaa viikkoa sinne Epsanjaan!

    VastaaPoista
  2. Mäkin haluun tollasen!! Aivan ihana ♥♥♥ ja sulla näkyy olevan pari muutakin :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kuva vanhasta matkalaukusta ja olkihatusta..:)

    VastaaPoista
  4. Hyvännäköinen matkalaukku joka ei joka nurkalla kävele vastaan. Ihan siistin näköinen vaikka on ties ja kuinka monta matkaa nähnyt.
    Ihan parhaita aarrearkkuja ja jos ei muista mitä sinne on laittanut, kun niitä on useita, niin ainahan se aarre on tallessa ja sen voi sieltä löytää. Ovi on myös erikoinen ja hauska tuo tähti siinä kera isoisän olkihatun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi matkikset on mitä parhaimpia säilyttää yhdessä esim. leipomusten koristelujuttuja, toisessa askertelutarvikkeita jne..

      Poista
  5. Ihanat laukut!! Noita ei voi olla liikaa:))

    VastaaPoista
  6. Täällä ollan myös ihan heikkona noihin matkalaukkuihin<3 Muutama meillä niitä löytyy, mutta enemmänkin voisi olla. Ne ovat erinomainen lisä säilytysongelmien ratkaisuun:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin pitää niitä vaikka joka nurkalla pinossa mut mies ei niin kauheesti tykkää, joten pitäydytään noissa 7:ssä... ;)

      Poista
  7. Olisi noilla sinun matkalaukuilla varmaan monta tarinaa kerrottavana :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti, olisi niin ihana tietää ja kuulla niiden tarinat!

      Poista
  8. Nuo matkalaukut ovat kyllä niin ihastuttavia tapauksia, niitä en vaan ole onnistunut mistään löytämään. Aurinkoista viikonloppua täältä Napapiirin tuntumasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, minusta jokainen ansaitsisi oman luukkunsa, toivotaan että sinunkin kohdalle sellainen tupsahtaa! Meillä taas niitä on jo vähän liiaksikin mutta harmi kun täältä on niin kallista lähettää mitään sinne ylöspäin.. =(

      Poista
  9. Vanhat matkalaukut on ihania, mutta niitä ei niin helposti täältä ainakaan löydy, varsinkaan hyvään hintaan. Mies osti omaan työhuoneeseensa KLM lentoyhtiön henkilökunnan vanhan matkalaukun ja se on kyllä hieno. Mistä myös muistui mieleen etten ole ko. matkalaukkua koskaan muistanut näyttää blogissa... Asia pitää korjata :-)

    Hyvää viikonlopun jatkoa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole totta!!! Siis ihan oikea vanha lentoemolaukku!!!! Onko se sellanen kova laukku? Täällä oli paikallisessa nettikirppiksessä kerran myytävänä aito American Airlinesin 50-luvun lentoemolaukku, se oli niin huikea!!! Hinta vaan oli jotain 500€, joten jäi kyllä ostamatta...ei täältäkään nuita helposti löydä, enemmän sitten Saksan reissuilta tekee löytöjä..

      Poista
  10. Hola Mari que lindo blog tienes , me ha encantado
    Saludos de Cihile
    Angelica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hola Angélica! Estupendo que tu estas visitando aqui! Bienvenido cariño! <3 Besitos y abrazos!

      Poista
  11. Kaunis yksilö. Nykyään näiden hinnat ovat kalliita, 45 € paikallisella kirpulla.
    Toista se oli muutama vuosi sitten, kun ostin omiani, sain jopa 5 € kpl.
    Muistaakseni minulla on 19 kapsäkkiä, joissa säilytän lankojani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomaa kyllä kun joku vanha aarre tulee "muotiin" niin hinnat nousee, mäkin oon maksanut näistä laukuista noin 10-25€ kipale + postit Saksasta, mut tästäkin on tarjottu 50€.. hassua! =)

      Poista
  12. Vanhat matkalaukut kertoo ihan omaa tarinaansa.Ja ovat kyllä hyviä säilytyspaikkoja.Mun ainokainen on makkarissa tyyny ja peite varastona.Joskus oon aatellut maalata sen valkoiseksi,kun omaa silmää häiritsi ruskea väritys olkkarissa.Mutta makkarissa se ei haittaa laisinkaan.Ja maalaaminen varmaan hävittäisi siitä se vanhan ajan tunnelman. Aurinkoista viikkoa sinne sulle=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä pohdin tuota samaa väriasiaa jatkuvasti, sama homma noiden luukkujen kanssa...kiva ois valkosena mut sit kuitenkin ne on niin arvokkaita ja uljaita omassa historianvärissään etten raaski maalata...

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!