keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Nagomi Spa

Nyt taas paistaa, mutta viime viikonloppuna tuli vettä yhtenä päivänä/yönä puolen vuoden edestä! Se on jotenkin pelottavaa kun ensin on puolivuotta rutikuivaa ja pelätään maastopaloja ja sitten tulee jumalattomat ukkoset ja sateet ja saa pelätä maavyöryjä ja tulvia...

Noh, mikä voisikaan olla parempi paikka paeta hetkellistä syksyn viileyttä kuin rentouttava aikuisten spa-kylpylä.

Suuntasimme Benalmadenan yläosiin, Higueronin alueelle, josta hotellin yhteydestä löytyy "K-18"-kylpylä, eli paikka meidän makuun. Vesipuistoihin lasten kiljunta sopii tunnelmaa nostattamaan, mutta ei tälläiseen ylelliseen paikkaan jossa tassutellaan tossuissa ja myssyissä pehmoisiin kylpytakkeihin kietoutuneina.
Suihkussa vesipisarat ripsottavat sademetsä-musiikin tahdissa ja tunnet vaipuvasi transsiin, lähteminen pois tuosta paikasta on oikeasti hankalaa...
 
 
 
 
 
 
 
Kuvat ovat toooodella huonoja, koska ne on napattu ikivanhalla kameralla, mutta toivottavasti saatte edes idean millaista Nagomi Spa:ssa oli.
 
Siellä kierrettiin 25 kohtaista allasta jossa oli erilaisia hierovia ja kuntouttavia suihkuja ja poreita, rentoutti todella. Kuuma- ja kylmäaltaita, turkkilainen- ja suomalainen sauna sekä ulkona lekottelualue.
 
 
 
 
 
 
 
Spa-tyyli ennen kaikkea.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paikasta lisätietoja löydät
 
 
Ja minuutin mittainen esittelyvideo
 
 
 
 
 
 
 

14 kommenttia:

 1. Olipa rentouttavan näköinen paikka. Ihanat nuo lepotuolit veden alla (vai heijastuiko ne jostain) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun joo, oli ne lepotuolit, niihin tuli vielä poreetkin!

   Poista
 2. Rentouttavan&leppoisa paikka varmasti :) mukava välillä käydä kylpylässä rentoutumassa ja nauttimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit!! Täällä onkin niin harmittavan vähän nuita kylpylöitä ja saunoja, tuokin maksoi hunajaa, 2h 35€...huiiii!!

   Poista
 3. Aah, ihana paikka! Olisipa mainio pulahtaa tuonne, kun ei meinaa näihin ensi pakkasiin täällä tottua. :D Mutta, missä oli muut asiakkaat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah haa!!! Sie huomasit!! Ja juu, ihan oikeasti, siellä ei ollut koko aikana ketään muita asiakkaita, mentiin just tarkoituksella sinne siestan aikaan niin saatiin olla oikeasti rauhassa... ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Täällä on kyllä harmi kun ei enempää ole tuota kylpyläkulttuuria, nämä paikat on harvassa, kova ikävä vaikka Naantali Spa:ta!

   Poista
 5. Siis vou ja huoh, olisipa ihana viettää aikaa tuollaisessa paikassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluisin käydä tuolla useammin mutta tuo hinta vähän rajoittaa.. =(

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!