tiistai 22. marraskuuta 2011

Juhlahumua

Tuntuu aina syksyisin, että elämä on pelkkää juhlaa (hyvä siis vaan!). Ensin on syyskuussa isän syntymäpäivät, sitten miehen ja näin marraskuussa sitten vielä omat ja isänpäiväkin vielä jossakin välissä...tämä tietysti jatkuu vielä joulukuussa jolloin juhlitaan äidin merkkipäivää, pikkujouluja, joulua ja uutta vuotta...huh! =)


Isukin hellimislahja
 Laitampas tähän vielä kuvia mieheni 35v. syntymäpäivä kesteiltä, loppuvuoden kuvat onkin sitten yhtä herkuttelua, hi hii..Teemavärit oli ruskea ja valkoinen, ja semmoista pumpulista hattarateemaa haettiin. Keskellä pöytää halloween-koristeseittiä ja päähän tarkoitettuja Feria-kukkia. Maljakon virkaa toimittaa rottinki-lyhty. Pöydän päissä tunnelmaa luomassa Zara Homen veikeät tuikkulyhdyt. Koska kahvittelimme ulkona ja tuuli navakasti, täytin tuikkulyhdyt vedellä, jottei olisi vaan käynyt köpelösti.

Lautaskoristeen idea oli näyttää herkuliselta cupcakelta, jonka kansi aukaistiin juhlien alettua ja sieltä paljastui kavin tuoksuinen kynttilä. Juhlavieraat sytyttivät kynttilät, kohottivat ne yhdessä ilmaan ja päivänsankari sai puhaltaa ne ja toivoa! Näin koska ei ollut kakussa kynttilöitä.             

Juhlat jatkuivat pitkälle iltaan ja aurinkokin kerkesi mennä mailleen, jolloin kynttilät pääsivät oikeuksiinsa. 

2 kommenttia:

  1. Niin kaunista kaikki :) Ihastuin tuohon maljakkoon - minäkin haluan! Terkuin, Marika

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marika! Maljakko tosiaan on oikeasti kynttilälyhty, Dunnes Storesta kesällä ostettu!

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!