keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Elonmerkkejä

Elonmerkkejä havaittavissa hiljakseen täälläpäin, kuitenkin joulun jälkeinen bloggerin temppuilu teki tehtävänsä ja motivaatio tähän hommaan meni täysin, hetkellisesti taas tosin.. Niin paljon tapahtunut kaikkea uudistumista kotona ettette uskokkaan! =)

Mutta aloitellaan ihan vaan pikkuhiljaa, meille jäi jouluvalot pysyvästi kylpyhuoneeseen, koska ne ovat niin mahdottoman romanttiset laittaa kynttilöiden lisäksi päälle kun kylpee ammeessa.

Laitoin lasimaljaan kylpykuulia ja patterilliset valot.
Kunhan tästä nyt saadaan into taas päälle, aloitan ihan ensiksi vastaamalla teille ihanaisille monille kommentin jättäneille edellisiin postauksiin, lupaan!
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, voi että mikä urakka lukea sun jutut läpi tältä hiljaiseloajalta... =) sateinen päivä, kuppi teetä ja suklaata ja sun blogi.. =)

   Poista
 2. Hienoa että jatkat taas bloggailua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on mukava olla taas täällä kun "veti vähän henkeä".. =)

   Poista
 3. Sinä sitä keksit jouluvaloillekin jatkokäyttöä. Talviselta tuntuu, kun yöllä oli tullut jopa meidänkin uima-allas osastolle LUNTA, vaikka ollaan etelässä. Jatkoa odotellessa
  terv. Seikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta tulee jatkoa jahka tulisi vapaapäivä ja pääsisi kuvailemaan ja työstämään uusia juttuja..! =)

   Poista
 4. Hei ja kiitos kun kun olet tullut lukijaksi aloittelevaan blogiini :) Tosi kiva ylläri oli kun joku ihana vieras oli littynyt seuraan :) Kävin vasta vierailulla ja liityin seuraasi, aivan ihana blogi ja kaunis koti sinulla on siellä Espanjaassa, tosi kiinnostavaa seuraata ulkomailla asuvien arkea. Aurinkoista sunnuntaita sinne teille täältä Kokkolasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina yhtä kiva löytää sattumalta uutta kivaa luettavaa! Kuin myös, nyt kun asuu itse ulkomailla, kaipaa ihan erilailla perinteisiä itsestäänselvyyksiä, joista nyt tulevan pääsiäisen alla tulee mieleen esim. pajunkissat! =)

   Poista
 5. Oi, oi miten kaunista ja ihanaa täällä olikaan, höyhenen keveää valkeutta..

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!