sunnuntai 18. elokuuta 2013

Eloarvonnan voittaja

 


Kello oli jotain 16 kun aloittelin kirjoittelemaan tätä postausta ja samalla leikkailemaan arvontalipukkeita, kelloa vilkuilin koko ajan vieläkö tulee viime hetken arpoja..
 
Nyt siis saan vihdoin julistaa viimeisen kesäarvonnan päättyneeksi ja voittajakin on selvillä kun mieheni nappasi voittaja-arvan kukkaruukusta.
 
Ja voittaja on:
 
ANSKU
 
"Ihanaista lomaa Mari <3

1 arvalla kokeillaan, vaikka läpsyttimet ei mahdukkaan :)"
 
Onnea Anskulle, laitatko osoitteesi pitsijapipari@gmail.com niin pistän puketin tulemaan!
 


 
 
Saavuin viime perjantaina tosiaan tänne Suomeen ja nyt minua vähän naurattaa ja ehkä nolottaakin tuo arvontapalkintoni, meillä Espanjassa elokuussa menossa koko kansan kesälomakuukausi ja vuoden kuumin hetki ja täällä on jo kaupat pullollaan lyhtyjä ja aivan jäätävän viileä keli, joten taitaa jäädä kirkkaat huivit ja hempukat servetit Anskulta ensi kesään... ;)
 
Tätä ne maiden erot juuri on, nyt esimerkiksi kun syksy tekee tulojaan, on minun mahdotonta saada aikaiseksi mystistä, melankolista syksyn tunnelmaa blogiini, koska niitä syksyn aineksia ei meilläpäin nähdä ennen kuin jouluna..itsekkin joskus kaipaan sitä kun täällä blogimaailmassa toisten luona vierailen, mutta toisaalta kaipaan ainoastaan sitä tunnelmaa, en oikeaa keliä..joten, olkoon tämä minun blogini sitten väriläiskä keskelle pimeyttä, jos se tuntuu epäluonnolliselta, on onneksi muitakin.
 
Ja koska minulla vasta alkoi kesäloma, en suostu syksyilemään vielä! =D
 
 
 

11 kommenttia:

 1. Omg...minäkö Ansku voitin...iiks ja ihanaa! Jo toiset varvasläpsyt, jotka voitin elokuussa....kesää on siis oltava vielä jäljellä :)

  Täällä on kyllä ollut todella kylmä elokuu...poikkeuksellisen viileä, tylsää! Toivottavasti kuitenkin nautit Suomen reissusta!

  Laitan yv:tä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy löytää ainakin sisäinen kesätyttösi jos ei muuta, kyllä tuo 2 läpsyt samassa kuussa on aikamoinen vinkki! =D

   Poista
 2. Mari...osoitteestasi tulee virheilmoitus eikä viesti mene perille :/

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle! Ja kauniit kukkakuvat. Ihanaa kesäloman jatkoa ja kyllä sitä syksyä ehtii viettämään myöhemminkin :-)

  VastaaPoista
 4. Toden totta ympäristö vaikuttaa siihen mistä bloggaa. Minäkin olen kynsin hampain pitänyt kesästä kiinni, mutta nää karseet ilmat väkisin alkaa vaikuttaa omaan mieleen. Mä en pidä sateesta ja synkästä. No, joskus harvoin voisi hetken kynttilän ja takan kanssa fiilistellä ja kuunnella sadetta. Muuten voisin muuttaa vaikka sinne Espanjaan :) Joten ilolla minä ainakin seurailen jatkossakin!
  Mullakin on muuten kesälomaa vielä jemmassa ja se nautitaan syyskuussa Italian (toivottavasti) auringon alla! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, Italiaan!! Kai saadaan jotain kuvia.. ? ;) Nauti sinäkin lomastasi!!

   Poista
 5. Onnittelut arvonnan voittajalle. Vielä on kesää jäljellä . . .:-D

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!