sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Penkki

Jyskistähän se on tuo penkki hommattu ja laatu on kyllä niin heppoinen, että meni noin puoli vuotta sitten se pulju boikottiin, kaikki mitä sieltä osti, oli jo valmiiksi rikki ja kasattavissa ei tahdo oikein ruuvin paikat osua kohdilleen..murr...

Mutta söpö tämä penkki on, kun arvannette varmaan, ettei täällä myydä vanhoja puusohvia samaan tahtiin kuin Suomessa. Itseasiassa en tiedä kuin yhden ihmisen, jolla on ollut onni löytää täältä sellainen vanha puusohva... murr...

Mun haave on, että tämä penkki korvaisi joskus ruokapöydässä 2 tavallista tuolia, mutta nyt se ei ole mahdollista, katsotaan voiko asialle tehdä jotain..

Siitä täytyy antaa kiitosta, että tämä imee sisäänsä hyvin tavaraa! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Pupuli Mailegin, tyynyt myöskin Jyskistä ja peitto Greengaten. GG-peitossa taas 2 puolta, nyt kukkiva puoli käytössä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Huhuu!! Me Siskokset-nimimerkki edelleen kadoksissa, jos näet tämän, laita osoitteesi minulle pitsipipari@gmail.com  , olet voittanut arvonnassani!
 

20 kommenttia:

 1. Penkki on kyllä kaunis...kuvassa, kun ei heppoisuutta huomaa...:)

  VastaaPoista
 2. Minustakin penkki on todella kaunis ja kivasti olet se somistanut. Mutta tiedän ton tunteen, kun laatu ei miellytä...siitä tulee suorastaan vihaiseksi, kun tehdään huonolaatuisia huonekaluja...toivottavasti löydät vielä sen aidon puusohvan joskus <3

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piinaan sen puusohvan omistavan kaverin täällä hengiltä, että saan sen omakseni..hihiiii.. ;)

   Poista
 3. Kaunis penkki! Ihanasti oot sen somistautunut:)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja kiva oli jo nähdä laatikot valkoiseksi maalattuina kun itse en ole saanut sitä urakkaa vielä aikaiseksi...
  Minähän ostin jo silloin Marbellaan muuttaessa tuon samaisen penkin Jyskistä ja ihan päinvastaiset kokemukset ja laadusta en voi valittaa! Minulla kaveri tuli kokoamaan vaikka varoitin ettei saata olla helpoin koottava, mutta se oli varmaan alle 10min kun se oli hienosti koossa ja hänen mielestään se oli helppo koota!!! Hepposuudesta ei voi mainitakaan penkki on painava ja tosi tukeva sekä kestänyt muutot hyvin! Meillä lapset kiipeävät sivusta sinne, ei heilu eikä mitään (huom he istuvat joka ruokaillut siinä) ja siis ollaan oltu tosi tyytyväisiä ja kaunishan se on kuin mikä :) Että kyllä mielestäni hintalaatu suhteeltaan laadukas, ihana ja kaunis huonekalu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne laatikot on maalattu silleen shabby tyylisiksi, ensin harmaalla ja sitten valkoisella ja kulutettu, eivät vaan näy noissa kuvissa (siis näyttävät vain perus valkeilta), niin en viittiny ees projektista mainita.. =) outoa...onkohan nuo edes samaa materiaalia sitten vaikka samanlaisia ovatkin? Kun kyllä minä jaksan sen ihan helposti itse nostaa ja siirtää vaikka yhdellä kädellä, tosin olen aika vahva tyttö.. ;) ja siis helppo se idea oli koota, mutta kun ruuvinkohdat jäi sentin väärään, ketutti kun joutu itse poraamaan...ja muistatko kun kerroin, että multahan oli oikein lohjennut sellainen kunnon pala siitä istuinosasta, olisi tietty kantsinut viedä takaisin, mutta silloin autottomana en vain jaksanut nähdä vaivaa, oma syy...yritän muutenkin vältellä sen minkä voin juuri noita (jysk, ikea, primark, dunnes) niin olisi vähän erilaisempi koti kuin muilla, se on enempi mun juttu...mutta niinkuin tiedät, joudun minäkin lähtemään taas kohta ikeaan, niille sänkyostoksille! =)

   Poista
  2. Ehkä sulla on ollut just se huono versio kun niitäkin joskus tulee vastaan eli se olis kyllä kannattanu viedä takas :( Ostin tänne kotiin lastenhuoneeseen sen "nukkekodin tason" Jyskistä ja se uskallettiin itse koota ja oli myös tosi helppo ja ruuvitkin osuivat kohdilleen! Oikeasti tais olla joku televisiotaso... Kerran taasen oli erä sellaisia korukaappeja Jyskissä ja onneksi avasin laatikot jo kaupassa kun suurin osa oli homeessa!!! Kuljetusolosuhteet olleet kuulemma huonot! Myöskin sieltä löytyviä tuotteita ei kaikkia löydy täältä ja päinvastoin. Kyselin juuri yhden kaapin perään mikä tuli sinne myyntiin, mutta eurooppaan ja skandinaviaan tilataan jonkinverran eri tuotteita!

   Ja mulla niin ikävä Dunnesia... Suomessa ei löydy muilta samoja ;)

   No mutta sinulla on kaunis koti ja yrität saada sen juuri omanlaiseksi sieltä löytyvillä jutuilla <3

   Ja hei kiitos kun vinkkasit laatikoiden suhteen!!!

   Poista
 5. Tuollaiset tavarasyöpöt ovat niin hyviä, kun säilytystilaa ei koskaan ole liikaa. Aloin heti miettimään, mihin tälläisen saisin meille mahtumaan, jos löytyisi vielä Jyskin valikoimista. Kivasti olet sisustanut omasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin täällä Espanjassa on siinä "pitkän ajan katalogissa" koko ajan ollut tämä penkki, siis varmaan jo 2-3 vuoden ajan, luulisi että samat tavarat löytyy Suomestakin! Tooooosiiiin, teillä on siellä paikat pullollaan niitä ihania vanhoja puusohvia (jotka ovat kyllä paljon isompia), että ostaisin kyllä miljoona kertaa mieluummin sellaisen! =)

   Poista
  2. Sandra tuossa alapuolella vinkkasikin, että Suomen jyskistä löytyy samanlainen, mutta arkulla, sehän imee itseensä kamaa vieläkin paremmin kuin laatikot!! =)

   Poista
 6. Krisse Suomen Jyskissä on sama penkki, mutta siinä ei ole noita laatikoita. Siinä on istuinosassa kansi mikä avataan ja sisällä säilytystilaa :) valmiiksi kokonaan valkoinen!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis penkki ja kauniilla tekstiileillä olet sen sisustanut!

  VastaaPoista
 8. Murinat pois penkki on kaunis kuin olla ja vois:D jaja Pupu tytön tyllerö on somin ja istuu siinä tovin! Hei kuulehan Mari ystävä , minulla on samanlainen ruusupeitto siihen kuuluvine tyynyineen, eikö olekkin ihanaa, meillä on sama maku niissäkin:))
  Iloista päivän jatkoa, Mari<3

  VastaaPoista
 9. Aivan ihastuttava penkki ja kaikki muukin <3

  VastaaPoista
 10. Siis oli pakko tulla korjaamaan lauseeni, sinulla on Greengaten peitto, mutta minulla se ei ole se, koska toiselta puolelta se ei ollutkaan samanlainen kuosiltaan. Muutenkin sen väritys hiukan poikkeaa. No nyt on korjattu ja mieli hyvä, kun huomasin:) Heipati hei<3

  VastaaPoista
 11. Penkki on tosi kaunis, vaikka heppoiseksi moititkin. :)
  Minulla ei ole vielä yhtään GG-tuotetta, monessa blogissa olen niitä ihastellut. Pitäisikin käydä oikein jossain niitä myyvässä kaupassa, niin pääsisi hypistelemään.

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!