sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kanaverkkotaulu

Eteisen kanaverkkotaulun yhteydessä oli puhetta, että näitä löytyy kodista lisääkin ja tämä isoin, vanhaan ikkunaan tehty "muistitaulu" on ehdoton lemppari! Olen viritellyt ympärille Primarkin rottinkisydän-valot ja laitellut pyykkipojin vanhoja vintage-kuvia esille.
 
 
 
 
 
 
 
Itse rakastan näitä vanhoja kuvia yli kaiken, mutta mieheni inhoaa näitä, sanoo aina, että on kuin kuolleita "walking dead"- lapsia kattelisi.. =D joten, ehkä näitä täytynee hieman karsia...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bienvenidos vaan kaikille uusille lukijoille, ihana saadat teidät tänne meille kylään! Enkä voi kylliksi kiitellä teitä ihanuuksia jotka jaksatte keskustella kanssani kommentein, iso halipusuruttaus vaan joka ikiselle täällä kävijälle! <3
 

19 kommenttia:

 1. Mä rakastan vanhoja ikkunanpokia. Meiltäkin niitä löytyy useampi...peileiksi ja tauluiksi tuunattuna. Kanaverkon yhdistäminen niihin on loistava idea. Sinun muistitaulusi on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on monta asiaa joista en saa kyllikseni, tuunaukset joissa käytetty kanaverkkoa on niistä yksi! ;) niin ihana rouheaa!

   Poista
 2. Kauniita tulee tuolla kanaverkolla! Minä pidän myös paljon erityisesti vanhoista lapsikuvista. Niissä on vain jotain!

  VastaaPoista
 3. Minulla yksi vanha kehys odottaa sijoittumista jonnekin. Siinä on lasi ja tahtoisin sen pois. Tilalle voisi laittaa tupta kanaverkkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja verkon taakse voisi laittaa vaikka jotain ihanaa pitsikangasta!

   Poista
 4. Tosi kiva muistitaulu...ja nuo vanhat kuvat on vaan niin ihania...:)

  VastaaPoista
 5. Vanhat ikkunapokat ja vanhat valokuvat on vaan niin ihania :) Meiltäkin niitä löytyy, enemmänkin laittais mutta meinaa tuo tila loppua kesken ;) Täällä odotetaan paketti Saksasta malttamattomana, aivan ihana luukku tulossa, huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilan loppuminen, sitä vastaan täälläkin taistellaan!! =D Mä näin sen luukun Liisalla, niin ihana!!!

   Poista
 6. Ihana tuo muistitaulu, miekin tahon tuollaisen! ♥

  VastaaPoista
 7. Kiva muistitaulu ! Siihen saa hauskasti aseteltua
  pikku juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja täytyisi keksiä siihen jotain järkevääkin roikutettavaa niin olisi tuo miekkonenkin tyytyväisempi.. ;)

   Poista
 8. Mullaharkinnassa on ollut kanaverkkoa ostaa mutta eipä ole voelä tullut ostettua :D kaikki kun pitäus olla omasta takaa ;) ihania nuo kortit ja muustitaulu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että sama vika täällä, moni tuunailu jää siihen kun puuttuu se ja se, yleensä joku sellainen väline, jota tod. näk. tarvitsee vain kerran.. =D

   Poista
 9. Siis nyt kyllä ihmettelen, miksei kommenttini näy...sillä olen sen jättänyt, olenkohan unohtanut painaa Julkaisu nappulaa..?
  Vanhat kauniit pokat on aina arvossaan ja kivasti olet oivaltanut pyykkipojilla laittaa kauniit kuvat esille. Kanaverkosta on moneksi ja muistitaulu on tosi tarpeellinen! Lisäksi siihen saa vaihtelua jos sitä kaipaa mitä millonkin. Kysyhän miekkoseltasi mitä hän siihen toivoisi, siihähän on tilaa:)
  Halipusut vaan Sinullekin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Post it-lappuja kuulemma..hmm..täytyy hommata niitä vaaleanpunaisia.. ♡

   Poista
 10. Voi kun ihana blogi sulla! Löysin kerran Rovaniemen kirpparilta samanlaisia vintage-kuvia ja kyllä ihastuin niihin!

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!