sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Luukku 14 ja 3. Adventti

 
 

Rauhallista 3. Adventtia kaikille rakkaille lukijoille!
 
Täällä vähän sateinen sää joten käytän päivän siivoiluun, jouluisen GG-hyllyn järkkäämiseen ja virkkaamiseen, mitäs sinä puuhastelet?
 
 
 
 
 
 
Eteinenkin sai muutaman punaisen väriläiskän
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. OI kuinka ihania kuvia tässä katselen innostuneena nenä kiinni ruudussa. Pienet punaiset sisustus jutskat piristävät ja antavat hyvän mielen jatkuvuutta niitä silmäillessä. Sukka on kyllä ihan mainio:)
  Itsekkin olen lisännyt hiukan punaista tähän joulukuuhun.
  Meille satoi lumi ja on vieläkin joten nautin täysillä ja tulinpa juuri ulkoa metsälenkiltä. Muutama plussa aste, mutta kun me asumme täällä ei ihan keskustassa, niin lumikin pysyy vähän paremmin. Naapureiden pihalla lumiukot haravan varressa ja minä hymysuin katselen niitä. En ole hötkyillyt sen kummempia vaan ihan rauhassa sopivaan tahtiin ja näin tuntuu hyvältä.
  Kiitos rakas Mari, rauhallista 3. Adventia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa parhautta tähän aamuun nähdä kommenttisi, teet aina niin iloiseksi <3

   Poista
 2. Sateinen adventtisunnuntai tuli käytettyä siivoukseen. Siinä se uusi viikko taas vie lähemmäksi joulua. Vaiherikasta viikkoa :-)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin päin, poikien kanssa kolmantena adventtina koristeltiin kuusi ja tänä vuonna ihka oikea. Oi sitä kuusen tuoksua, Se oli piste iin päälle, nyt saa joulu tulla <3 Piia
  p.s sama GG rasia löytyy täältäkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuoksu on kyllä piparien lisäksi joulun paras tuoksu!! Oi oi oi, sinäkin olet ihastunut GG:seen, nyt tykkäääään!!! <3

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!