tiistai 15. syyskuuta 2015

Ruokailunurkkaus

Ruokailunurkkaus on tuollainen megapieni tila jonne oli pakko saada mahtumaan pöydän lisäksi vitriinikaappi ja penkki, koska muuten ne olisi saanut lähtökutsun, joten ei auttanut kuin karsia pari tuolia pöydän ympäriltä. Vähän ahdasta, mutta haitanneeko tuo mittään kun penkiltä on niin kiva hörpsiä aamukahvetta auringonnousua meren ylle katsellen.
 
 
 
Muutosta on nyt jo puolisen vuotta, mutta vieläkään en ole osannut päättää mitä tuolle tyhjälle seinälle penkin päälle valikoisin, antaa ajan näyttää..
 

 
 
Piti pistää verhot ikkunan eteen kuvailun ajaksi kun tuo mollukka taivaalla helotti niin kovin. Jaksan ihastella aina vaan noita valmiina olleita kattolistoja, nyt kun seinät on kauttaaltaan maalattu utuisen vaalean harmaan sävyllä ne korostuvat vielä kauniimmin.
 

 
 
Kesän aikana on muuten virkattukin mahottomasti, ens kerralla kurkataan jotain tekeleitä!
 

12 kommenttia:

 1. Kaunista <3 Onko muuten tuo maali kestänyt tuoleissa ja pöydässä hyvin käyttöä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoleissa tosi hyvin! Pöydässäkin maali itsessään on kyllä kestänyt mutta siinä on pari kisun kynnen viirua ja yksi "post it" muistiteksti, kun kirjoitin viestin suoraan pöydän päällä ilman että alla oli lehteä tms pehmuketta ja niin, vielä yksi kuuman kahvimukin rinkula joka on ihan kuin palanut kiinni vahaan...tosin mikään noista ei häiritse yhtään mutta siis ihan priimapinta ei pöydässä enää ole.

   Poista
  2. Kiva kuulla käyttökokemusta, kun itsellä vielä työnalla keittiöntuolit! :) Tuota maalia siis voisi tuoleihin harkita kun ne ei niin suurelle kulutukselle joudu kuin pöytä! Suomessakin sitä onneksi saa tilaamalla ;)

   Poista
  3. Vallan mainiosti! Hyvin on kestänyt mulla kaikissa muissakin kalusteissa, ainoastaan noita kissan kynnen viiruja on siellä täällä, hihiiii =) ja tosiaan tuohon pöydän kanteen ja tuoleihin laitoin vahan pintaan juuri että kestäisi paremmin, muihin en ole jaksanut..

   Poista
 2. Ihana tunnelma näissä kuvissa :) Aamuaurinko meren yllä tekisi nyt kyllä sielulle hyvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän nukkekotimainenhan tämä huusholli on, mutta niin minun mieleinen!

   Poista
 3. Tosi ihana ruokailunurkkaus ja super ihana tuo kaappi :)
  Kauniit värit !!

  VastaaPoista
 4. Pitkästä aikaa täällä :) Ihana tuo nurkkaus ja mitä ihanuuksia mä näenkään kaapissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ahdisti tämä tauko! Nyt kun vielä saisi kurottua luku-urakan umpeen teidän ihanissa blogeissa <3

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!