tiistai 10. marraskuuta 2015

Petunat

Voi taivas kun venyi edellisen postauksen väli, ja ihan tahatta vieläpä, ollut vaan niin huisketta tuolla uudessa työssä että kaikki energia mennyt sinne.
Meillä on täällä vielä täysi kesä, melkeimpä se +20-25 joka päivä, hyvin myös kukkii parvekkeella grillin kupeessa vielä petunat (petuniat) kuten mieheni niitä kutsuu. Mintun vihreässä emalivadissa vanhan ranskalaisen numerokyltin siivittämänä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Entiset naapurin tytöt olivat ostaneet torilta meille käsityönä savesta jonkun rouvan tekemän kissan, aivan meidän kisun näköinen kyllä ja sai paraatipaikan asetelman luota.
 
 
 
 
 
 
 

22 kommenttia:

 1. Ihanan kesäistä vielä :) täällä on pimeää ja tihkuttaa vettä kaiken aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en teeskentele enää että ah ompa syksyä ja talvea kanervineen ja kuusipuineen, ne kun ei sovi tänne sitten millään ilveellä.. ;)

   Poista
 2. Teillä on ihanan lämmintä ja kesäistä siellä. Petuniasi kukkivat niin kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin vielä jaksaa kukittaa! ja sitten kun lakkaa, niin ostan taas uusia.. ;)

   Poista
 3. Teillä onkin sitten vielä ihan kesä...täällä oli viimekesänä harvassa päivät jolloin tuon verran oli lämpöä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulin ton sukulaisilta ja se tekee mut kyllä todella surulliseksi.. :(

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Täällä on se etu auringon ja valon lisäksi, että kukkia saa ympäri vuoden ja vielä edullisesti. Matilaisella ihana "kaveri".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onhan sillä se toinenkin melkein samanlainen, vaaleampi kisukaveri suomesta.. ;)

   Poista
 6. Voi sinulla on siellä kukkia ja minulla täällä pakkasta, mutta sellaista se on. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 7. Sama lämpö jatkui jouluviikollekin koska meillä oli tosi lämmin joulu Malagassa. =)

  VastaaPoista
 8. Heippa! Pitkästä aikaa blogimaailmassa. Onneksi muillakin on näköjään tauko venynyt ja ollut kiireitä!:) Minun bogi on ollut ihan hunningolla..Kukaties se tästä piristyisi kesän mukana;) Paljon terveisiä <3

  VastaaPoista
 9. Eihän sitä aina jaksa bloggailla. Mullakin se aiempi pakkomielle jokapäiväisestä postauksesta jo jäänyt ja nyt postaan silloin, kun on asiaa ja voimia. Tärkeintähän on omat voimavarat ja se, että tämä on kivaa. Ihana kukkaloisto blogissasi kuitenkin on tervetullutta ihanuutta iltaan. :)

  VastaaPoista
 10. Voi sinulla on siellä kukkia ja minulla täällä pakkasta, mutta sellaista se on. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  House design company, beautiful villa design in Vietnam

   You are looking for:

  biet thu hien dai dep

  thiet ke nha hien dai dep

  thiet ke biet thu

  thiet ke xay dung nha dep

  VastaaPoista
 11. Would You like to Buy Google Reviews? As you know Reviews on Google provide valuable information about your business, to both you and your customers. Business reviews appear next to your listing in Maps and Search, and can help your business stand out on Google. It will help your business to grow exponentially with the help of Google Reviews
  https://www.g2.com/products/review-express/reviews

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!