sunnuntai 5. elokuuta 2012

Nilo 1v. ja MEKKO

Eli synttärit juhlittu ja leipomukset leivottu, laittelen näitä kuvia muutamassa eri postauksessa, muuten kerkiäisitte nukahtaa ennen kuin olisitte rullannut kuvasarjan loppuun asti...Joten, miten kävikään sen mekon kanssa? Pitsimekko siis voitti ja sen puin päälleni n. 30min. ennen kuin kyyti saapui...mutta mutta, se mekko olikin liian iso (mitä ihmettä tapahtunut kesällä, en mä ainakaan laihtunut ole!) yläosasta ja roikkui päällä kuin teltta. En jaksanut kaivaa silitysrautaakaan esiin kaappien kätköistä sitä toista mekkoa varten (huomaatteko, meillä EI silitetä mitään KOSKAAN!) , joten koska ompelukone nökötti pöydällä sopivasti, ajattelin no että surautetaan hiukan, kyl se siitä..surauttelimpa sitten urakalla vahingossa (ompelua ei tietysti vaikeuttanut se, että levittelin ripsiväriä samalla, oli vähän kiire!)..juuh, ei mahtunut sitten mekko enää päälle ja ratkoja ei hypännyt silmille samantein joten tein hätäratkaisun ja pistin valkoisen rimpsurämpy mekon...noh, ehkä ensi kemuissa sitten pitsiä.. =)



Kuva äiskän luvalla





Seuraavaksi sitten niitä leipomuksia! =)




9 kommenttia:

  1. Hyvältähän tuo rimpsurämpykin näyttää Tulepa useammin Suomeen, jos se on saanut kotona kaipaavat vaatteet kasvamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee!! Mähän en oo koskaan pitänyt sitä pitsimekkoa ennen, eli oli uusi, joten tainnut käydä niin että ollut hassusti päällä sovituskopissa.. =)

      Poista
  2. Hyvä valinta oli tuokin mekko :)

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä minäkin, nätti oli tuokin vaihtoehto :)
    Ootko ostanut noi mekot Espanjasta? Ajattelin vaan, kun ite en tunnu löytävän täältä mitään kivoja mekkoja ikinä kaupoista :(

    t: Johanna

    VastaaPoista
  4. Kiitos Ninni ja Johanna! =) Tämä valkea rimpsurämpsy on H&M:stä, se vanhan roosan värinen pyhäkoulumekko Dunnes Store:sta ja pitsimekko Hipercor:in vaateosastolta (juu, voitko kuvitella!) =) musta taas tuntuu, et just mun näkösiä mekkoja on jokapuolella, tosin hyvä asia koska huosujahan en pahemmin omista.. ;) ja sekin on hyvä asia, että tässä maassa voi jokapaikkaan pukeutua "astetta fiinimmin" näyttämättä ylipukeutuneelta.. =)

    VastaaPoista
  5. Toi olikin ylläri, että sun pitsimekko on Hipercorista, hih, tarttee pitää silmät auki kun siellä liikkuu ens kerralla :)
    Dunnesista mäkin olen jotain kivoja vaatteita bongannut, sinnekin siis avoimin silmin taas seuraavaksi.
    Juu, ja ei tartte pelätä koskaan, että olis ylipukeutunut täällä, pikemminkin päinvastoin välillä ;)
    Ja kiitti vielä tosta KIKO-postauksesta, kävin siellä jutun luettuani ja matkaan tarttui kaikkea kivaa :)

    t: Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. De nada guapa! =) ihunaa, nyt sulla on kaikkia kivoja uusia meikkejä!!

      Poista
  6. Kyllä toi pitsimekko oli niin marimaista, että parempaa saa etsiä. Hyvä valinta pikku herran juhliin.
    T.seikku

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!