keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

RakennusTAIDETTA?

Käytiin tuossa jokunen viikonloppu sitten Almeriassa lomailemassa ja näin siellä jotain todella mielestäni erikoista "taidetta"...Vaikka täällä on tottunut näkemään vaikkahan mitä niin tämä rakentamismuoto veti kyllä pisimmän korren, ei selvinnyt, oliko tällä jokin tarkoitus vai rahat vain loppuneet kesken jos rakennusvaiheessa ei ollut vielä kukaan asuntoa ostanut, joten jos kiinnostuitte sijoittamaan, annan tarkempia tietoja.. =)

 


 


Matkalla oli vielä ihania lumihuippuisia vuoria, joten ei me täällä pelkästään hiekkarannalla eletä.. ;)


 


Ja sitten nämä kukat, pääsiäinen oli meni mutta kukat ja tunnelma sen kuin kestää! =) Ei näitä raaski heittää roskiinkaan, joten meillä on sitten pikkuisen pidempi "holiday season"..
Ps. Meidän joulutähdet on vielä ihan täydessä kukassaan, käyn kamppailua itseni kanssa, että heitänkö ne jo roskiin, mutta ne kuitenkin kukkii niiiin nätisti vielä... ;)

19 kommenttia:

 1. Taidetta on monenlaista, kaikkea ei vain aina ymmärrä. Täällähän on paljon kesken jääneitä rakennuksia, mutta tuo on kyllä omaa luokkaansa.
  Narsissit ovat vielä ok, mutta luovu jo joulutähdistä. Olen heittänyt täydessä loistossa olevia tähtiä pois maalis/huhtikuu katseltuani niitä puoli vuotta. Kestäviä kukkia.
  Keväisin terv. Seikku

  VastaaPoista
 2. Jännä on rakennus;) Onpa täällä kivoja kuvia hyrymykken, onneksi vihdoin tajusin etsiä sun blogisi-täällä kans viihdyn:)) Parempi myöhään kun ei milloinkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Anne-Mari meille kurkkimaan! Siun blogissa mie viihdyn viikottain, niin kaunista! =)

   Poista
 3. Voisitko suositella Almeriaa lomakohteeksi? En ole koskaan käynyt, mutta jotenkin viehättää ja onkin harkinnassa ensi kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..se vähän riippuu mitä lomalta hakee, Almerian kaupungista ei ns. kaupunkilomaa saa tekemälläkään, se on kokoluokaltaan ja tyyliltään pieni suomalainen kaupunki (vaikka Lahti)ja jos haluaa rantalomaa, niin sekin "maailma" oli vähän kehno koska on enemmän satamakaupunki..Almerian seutuhan itsessään ei kovin kaunista ole, vaikkakin ihmeteltävää riittää niissä tuhansissa valtavissa kasvihuoneissa jotka valtaavat kaiken olemassa olevan maapinta-alan ja työllistävät puolet Afrikasta.. =) Asutaan itse Etelä-rannikolla paljon vireämmässä kaupungissa ja ihan ikävä tuli sinne.. =) Viereinen pieni kylä Roquetas del mar oli jo ihan erilainen, söpö turistikylä jossa pääsi erilailla rantaelämä fiilikseen..
   Mähän rakastan kertoa näistä seuduista ummet ja lammet, joten jos haluat että kerron tarkemmin tai annan oman vinkin teille ehkä parhaimmasta lomakohteesta, laita mulle s-postilla minkätyylisestä perheestä reissussa on kyse, mitä arvostatte ja haluatte nähdä, pakettimatka vai omatoimi jne...kirjoittelen mielelläni lisää! pitsipipari@gmail.com

   Poista
  2. Kiitos tuhannesti ! Laitoin sinulle sähköpostia.

   Poista
 4. Minä keräsin muuten pääsiäisen pois, mutta kukat antakoot iloa mahdollisimman pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan sullayleensä mukulakukat kestää, surkuttelen täällä kun nuo helmililjat avautuivat, kasvoivat, ja kuivuivat todella pian.. =(

   Poista
 5. Onpas jännä talo, hih. Kait sitä voi taiteeksikin sanoa :)

  VastaaPoista
 6. Oho, erikoinen talo tosiaan!
  Muut pääsiäisjutut on täälläkin kerätty pois, mutta yritän pitää hengissä narsisseja, että saisin ne istutettua pihalle. Saas nähdä onnistuuko... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, sitten niistä olisi iloa taas seuraavana vuonna!! =)

   Poista
 7. Täällä Suomessa joulutähdet eivät pysy punaisina, mutta yhtenä vuotena mulla oli koko kesän joulutähti parvekkeen viherkasvina. Oli muuten todella tuuhea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saitko sen kukkimaan sitten seuraavana jouluna taas uudestaan..? Täällähän se olisi ihan mahdollista koska ko. kukka kasvaa luonnonvaraisena täällä, mutta alkaa nyt jo tympiä nuo, liittyvät niin vahvasti jouluun.. =(

   Poista
 8. Pyytäisin apuasi Mari!

  Kurkkaisitko viimeisimmän postaukseni ja sinne tulleen ulkolaisen kommentin. Ajattelin, että se olisi ehkä espanjaa...tunnistaisitko kielen ja mitä siinä sanotaan?

  Kiitokset,
  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle postaukseesi viestin ja tosiaan ihan oikein olit käännellyt! =)

   Poista
 9. Juu en ole minäkään raaskinut narsisseja pois heittää, mutta myönnettäköön että meidän joulutähti lensi jo helmikuun alussa...mä kun en ole mikään kauhea joulutähden ystävä muutenkaan, anopilta sen sain jouluna..mutta oli se sentään valkoinen, hih ;)

  Mä vastailen sun meiliin rauhassa tässä päivän mittaan :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!