tiistai 30. huhtikuuta 2013

Eteinen

Tämä eteinen on aina ollut jotenkin murheenkryyni, varsinkin vuokraisännän tumma puolipöytä, jota hän ei suostu viemään mihinkään eikä se meidänkään kaappeihin mahdu, joten sen on vaan oltava jossain. Peitin sen pitsiliinalla ja siirsin sen uuden valkean peilin (ennen oli musta rustiikkinen peili joka kuuluu puolipöytään) alta ikkunan eteen. Haluaisin tuon arkun tilalle kunnon lipaston, mutta en tykkää siitä, että olisi kaksi pöytää, jotenkin sitten on vain pelkkää tasoa..

Kiinnitin kammottavan hissiverhon eteen nuppineuloilla tuon valkean rullaverhon, katsotaan kauanko se siinä paikallaan kestää.. =)


Tässä on kesälle ompeluprojektia, sisätyynyihin on Greengatelta jo tilattu kangasta, toteutus enää uupuu, sekä tuo karvatalja pitäisi pikkuhiljaa heivata kesäfiiliksen tieltä, ajattelin ehkä kehitellä arkun pääle jotain paksua pehmustetta.Mailat ja sateenvarjot meillä oli ennen tuossa samassa punotussa korissa arkun vieressä kenkien kanssa, mutta halusin ne johonkin erilliseen paikkaan, kun aina ottaessa kenkiä ne kaatuili ja oli tiellä, joten iskin ne maitotonkkaan, nököttäköön nyt toisessa nurkassa.
Täällä Espanjassa on jotenkin niin tottunut jo siihen, ettei eteisessä ole naulakoita takeille, joten en osaa sitä itsekkään kaivata. Takki viedään vaatekaappiin omalle paikalleen.
Ihanaa, täälläkin on keskiviikkona pyhäpäivä; Día Internacional de los Trabajadores, eli kansainvälinen työväen päivä, joten minullakin on silloin vapaata ja mikä onkaan paras tapa viettää sitä kuin suunnata kulku sinä päivänä alkaville Kansainvälisille Päiville (Feria Internacional de los Pueblos), jossa Suomikin edustettuna. Viime vuonna oli Pauli Hanhiniemi esiintymässä, katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Laitampa tähän loppuun vielä YouTube-promovideota näistä juhlista!17 kommenttia:

 1. No siellähän on mukava meininki:))
  Eteinen on nätti ja valoisa, mun eteiseen tarttis kans tehdä jotain....valkaisua kaipais kovasti koko pimeä nurkka.

  Hauskaa Wappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei kun vaan se suti heilumaan sinnekkin päin!! =)

   Poista
 2. Onpa kiva soittaa teidän ovikelloa ja astua viehkeään eteiseen. Hyvä Mari.
  Terv seikku

  VastaaPoista
 3. Kiva eteinen teillä on :) Teillä on varmasti mukavampi keli siellä viettää juhlia kun meillä täällä, vettä sataa ja tuulee kylmästi, tyypillinen vappu sää, siis :) Hauskaa vappua sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringossa täällä on ihanan lämpönen, mutta varjossa tosi vilpakka, outo kevät kyllä, yleensä tässä vaiheessa on jo ihan helle! =(

   Poista
 4. Kaunis eteinen ja ihanasti aurinko tulvailee sisälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä toi on kyllä kiva että valoa riittää!

   Poista
 5. Oikein soma on teidän eteinen! Oikein käypä käyntikortti kotiinne :)
  Tuo puolipöytähän on pitsiliinoineen ikkunan alla tosi kiva! Ja verho on kaunis <3 mulla kans milloin mitäkin virityksiä verhoissa, kyllä se siellä pysyy ;D
  Hyvää vappua, me ei oikein juhlitan mitenkään tänä vuonna, kun Saksassa huomisesta pyhästä huolimatta ei ole tänään mitään juhlia.. Miehen kanssa vietetään tänään 9-vuotis päiväämme <3
  Huomenna voisi kai suunnata, sään salliessa, jonnekin...varmaan jostain jotain tapahtuman poikasta löytyisi, mutta katsotaan, nyt..tässä on viimesen parin viikon aikana ollut jo niin monet synttärit ym. että kotoilukin olisi kova sana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai muutkin tekee kyseenalaisia virittelyjä.. ;)
   Kotoilu on kyllä aina niin ihanaa!

   Poista
 6. Kauniille näyttää eteisessä!
  Tuo videopätkä oli ihana. Tuli ihan tunne että on itsekkin siellä:)
  Oikein hauskaa juhlapäivää sinne!

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköinen eteinen teillä!
  Aurinkoista Vapunpäivää ja mukavia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu ja sinne myös, joskin hiukan myöhään.. ;)

   Poista
 8. Kiitos postista. ;) http://uraaitikotona.blogspot.fi/2013/05/postia-espanjasta.html

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!