perjantai 17. tammikuuta 2014

Señor Pupunen

Saatiinhan me viimein tyttö pupulille seuraa kun señor Maileg kotiutui ja valtasi heti kiikkustuolin olohuoneessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oman herran kanssa käydään vielä hieman keskustelua mihin tämä pupuli pariskunta majoittuu, ovat kuulemma hupaisia lapsettomassa kodissa.. ;)
 
 
 
 
 
 Tänään perjantaina on sitten viimeinen arvontapäivä, arvonta löytyy pari postausta alempaa. Lupaan sunnuntaihin mennessä arpoa voittajan!
 
 

14 kommenttia:

  1. Oi kuinka suloinen herra pupu. Ja nallet ja pupuset sopii talouksiin yhtä hyvin on sitten lapsia tai ei:) Ihana aurinko paistaa kuvista-millainen lämpötila ulkona tällä hetkellä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mies on vähän eri mieltä.. ;) no just tällä hetkellä sataa vettä kuin saavista, huomiselle näyttää punaista alerttia, tulvavaroituksia, mutta maanantaina pitäis taas mollukan paistaa..keskimäärin lämpötilat ollu päivällä noin +15-20, auringossa tietty enemmän.

      Poista
  2. Nuo ihanat pupuset ei tosiaankaan tarvi lapsia ympärilleen, ne sopii joka kotiin :) Täällä pakkanen paukkuu -17 mittarissa, hrr, onneks ei ole pakko mennä ulos :)
    Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  3. Suloinen pupu♥
    Eihän nuo herrat ymmärrä pupuista mitään...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ymmärrä juu!!! Voih, seuraavaksi haluaisin Nissejä, mitä mä sitten sanon!!?? ;)

      Poista
  4. No kylläpä siellä on hurmaava herra! Täällä istuskelee pari morsmaikkua, liekö suunnittelemassa Espanjan matkaa tuossa tuolillaan :) Ja p.s. vaikka meillä lapsia onkin, niin nuo puput on ihan äidin omaisuutta ;) Ihanaa viikonloppua sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää on kyllä sellanen macho, että voi olla et vetää kimmoiltas jalat alta! =D siskontyttö kun tuli niin uhkasin kyllä ikuisella tuomiolla jos tekee pahaa mun pupuleille.. ;)

      Poista
  5. Niin pupu kiikkuu ja perhe sen ympärillä.....Söpöliini tulokas.

    VastaaPoista
  6. Niin pupu kiikkuu ja perhe sen ympärillä.....Söpöliini tulokas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ois ihana jos perhe vois kasvaa, herrasein vaan pistää vähän jarrua.. ;)

      Poista
  7. Toi on muuten oikea sana mitä olen monesti etsinyt, Mailegin on perusilmeeltään kaikki HUPASIA, siksi ne varmasti mun mielestä onkin erityisen kivoja.. =D

    VastaaPoista
  8. Missäs tyttö pupuliini on, kun vois istua sylkyssä ihan parhaassa seurassa keinutellen ja korvia heilutellen!:)) On tosi suloiset vaatteet sävy sävyyn ja tennarit jalassa on kyllä niin hyvännäköiset!
    Minäkin pidän meidän Mailegin hanhesta:))) Meillä tykätään!:))
    Lykkyä tykö!:))

    VastaaPoista
  9. Meillä on sama pupu, ja sen on nimetty Alexiksi :)
    Ihana tuo pitsipeitto tuossa keinutuolissa! Mä haaveilen sellasta kans meidän tuoliin, mutta täytyy tehdä pari muuta projektia ensin :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!