lauantai 16. elokuuta 2014

Liinavaatelipasto

Tälläinen lipasto pääsi toisena Annie Sloan kalkkimaali-kokeiluun joita hehkutin edellisessä postauksessa.

Alun perin siinä oli pikkuriikkiset hopeanväriset vetimet ja materiaali oli kiiltävää kirsikan väristä lastulevyä (?), karmea siis kaikin puolin.
 
 
 
 
 
 
 
Katsotaampa ihan ensiksi huikean ihania uusia vetimiä jotka postitti minulle ystävällisesti ja nopeasti Tamperelainen sisustusliike LIVE WITH ME . Palvelu oli kyllä ensiluokkaista, koska täytyy myöntää, minä "veivasin" aika paljon, vanhat vetimet eivät olleet standardi-kokoiset enkä tahtonut joutua poraamaan uusia reikiä, joten Johanna täältä sisustusliikkeestä joutui mittailemaan kaikki minua kiinnostaneiden vetimien ruuvien välit.
 
 
Vetimet tuovat juuri sitä kaivattua vintage-henkistä yksityiskohtaa jota tylsään kaappiin kaivattiin.
 
 
 
 
Ja sitten siihen itse lipastoon, lipasto maalattu sävyllä "Country Grey". Jopa mies tykkäsi tästä kun kaikki ei ole aina niin valkoista. Sattumalta yksi noista matkalaukuista on melkein saman värinen ja kokoaa kaikki kalusteet kivasti yhteen väreiltään. Kuluttelin lipaston reunoja kevyesti ja ainakin toistaiseksi maali on pysynyt moitteettomasti kiiltävässä, hiomattomassa pinnassa. Taas saatiin lisää käyttöikää kirppari-tuomion saaneelle kalusteelle.
 
 
 

 
 
 
 
 

 Lipasto nököttää nyt vieras/ompelu/leffa/musahuoneen nurkassa imien sisälleen valtavan määrän liinavaatteita.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
# blogihteistyö-postaus#
 

29 kommenttia:

  1. Hienoa jälkeä ja sopii laukkujen viereen tosi hyvin. Meillä on kotona kaksi nojatuolia, joissa on kirsikanväriset käsinojat ja jalat. Olen niiden maalaamista mietiskellyt jo pidemmän aikaa. Taitaa siitä tulla syksyn projekti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kalkkimaalit sopisi sun projektiin täydellisesti, ei tartteis tehdä mitään pohjatöitä, sen kun sutis vaan!

      Poista
  2. Tuli aivan ihana lipasto<3 Ja niin kaunis on nyt tuo nurkkaus!

    VastaaPoista
  3. Vielä kysyisin, kun noita blogiyhteistöitä näkyy yhdessä jos toisessakin blogissa: pitääkö tuota yhteistyötä itse ehdottaa, vai ehdottiko esim. mainitsemasi sisustusliike tai se liike josta maalit ostit yhteistyötä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa täytyy rehellisesti sanoa etten tiedä miten normaalisti käytäntö menee. Siinä maalipostauksessa niin kuin kirjoitin, ei ollut kysy yhteistyöstä vaan silkasta tiedon jakamisen riemusta, siksi en edes maininnut tekstissä mistä maalit ostin vaan ihan yleisesti minkä merkkisiä maaleja, eli ihan kaiken postikuluineen päivineen maksoin itse. Ja tässä vedin- jutskassa sain niin hyvää palvelua ja kun oltiin saatu vetimien ja postareiden hinta laskettua yhteen, myyjä pyöristi siitä nätin summan eli sain pari euroa alennusta mutta en siis mitään ilmaiseksi. Itse ehdotin kun olin niiiiin tyytyväinen palveluun että jos sopii voisin mainita heidän yrityksen. Eli ilmaisen tavaran tai varsinaisen edun perässä ei ole vielä mitään postausta tehty, tosin kelpaisi sekin.. ;)

      Poista
  4. Vau mikä muodonmuutos! Haliterkkuja sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, haliterkut sinnekkin <3 Anne kertoilikin miten superkauniisti olet kotiasi saanut valmiiksi!

      Poista
  5. Mahtava muutos, ei uskoisi samaksi lipastoksi, minkä näin jokin aika sitten livenä. Ei kaikki tosiaankaan tarvitse olla valkoista ja steriiliä. HIENOA :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pääsääntöisesti kaikki saa kyllä olla meillä edelleen valkeaa ja ehkä moderni sisustus näyttää herkästi steriililtä muttei mielestäni tälläinen vintage-tyyli missä leikitellään paljon valkean eri sävyillä ja pinnoilla. Odota vaan kun näkisit mitä tein viime yönä :)

      Poista
  6. Huuurja muutos! Ja tuon maalin harmaa väri on ihana puhumattakaan vetimistä. Kyllä tuunaaminen vaan kannattaa :) Saa ihan uuden tuotteen jo olemassaolevasta tavarasta!

    VastaaPoista
  7. Tulipa siitä hieno <3 Piia

    VastaaPoista
  8. Sopii tosi kivasti - kaunis asetelma!

    VastaaPoista
  9. Vitsi miten noi maalit on ihania ja niillä saa upeaa jälkeä, mieletön muutos lipastossa. Noita on kyllä kokeiltava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nyt täällä jonkun maalimanian vallassa, maalailen jo kuumeisesti kaikkea ennestään jo maalattuja ja koska noita värejä voi vapaasti sekoitella keskenään, on värikartta loputon!!!

      Poista
  10. Mahtavan upee muodonmuutos lipastolla 😍 ja sopii niin hyvin nyt muuhun sisustukseen. Nuo vetimet on muuten aivan ihanat 😍 Mukavaa uutta viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin löysin ja ihastuin ihan ekaks noihin vetimiin ja sit rupesin miettiin mihin ne vois laittaa ja sit muistin rotiskon vierasmakkarin nurkassa.. =D

      Poista
  11. Kylläpä tuli upea lopputulos!
    Maalin väri on ihana ja vetimet tosi hienot. Tuolla nurkassa matkalaukkujen vieressä, lipasto on herännyt oikein loistoonsa. <3

    VastaaPoista
  12. We are a group of volunteers and starting
    a new scheme in our community. Your website provided us with
    valuable info to work on. You have done a formidable job and our whole community will be
    thankful to you.

    Also visit my web-site :: private plane

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!