perjantai 28. marraskuuta 2014

3v. SynttäriArvonta

Marraskuun viimeisillä päivillä alkaa pikainen 3- vuotis synttäriarvonta!

Osallistua voi täällä blogissa kirjautuneet lukijat ja Facebookissa sivusta tykänneet.

Ensimmäinen palkinto on blogin kirjautuneille lukijoille, eli jos kuvasi näkyy oikeassa laidassa kohdassa Lukijat, olet sellainen. Jos ei, tee se nyt ;)

Palkintona meikkilaukku, käsintehty kortti ja huivi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Facebookin puolella arvotaan toinen setti, jossa myös meikkilaukku, käsintehty kortti ja huivi. Voit siis mahdollisesti osallistua molempiin.
 
Facebookin tykkäyssivulle pääset TÄSTÄ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arvonnan säännöt:
 
Mutta jottei kävisi liian helpoksi, haluan teiltäkin jotain =D
Nimittäin haluaisin, että kertoisitte oletteko lomailleet ulkomailla vuokraten asunnon?
Siis, ihan asunnon, sillä ei väliä oliko se omakotitalo vai kerrostalo kunhan se ei ollut hotelli tai ns. apartamentos.
Kerroppa minulle plussat ja miinukset vs. hotelliasumiseen ja vuokraisitko uudelleen ja onko se yleensäkään kannattavaa vai menetkö seuraavalla kerralla mieluummin hotelliin?
Kerro mitä vaan tulee mieleen.
Jos et ole vuokrannut, voisitko harkita ja mitä asunnolta toivoisit?
 
Jos osallistut molempiin arvontoihin, kirjoita jompaan kumpaan maininta mistä kommentti löytyy.
 
Arvonta päättyy jo sunnuntai- iltana 30.11.2014 puolen yön aikaan (00.00) ja ensi viikon alkupuolella ilmoitan voittajan.
 
Ilmoitan voittajan VAIN täällä blogissa ja Facebookissa, joten kannattaa käydä kurkkimassa onko arpaonni suosinut, muuten arvon uusiksi loppuviikosta.
 
Onnea kaikille ja KIITOS kun olette matkassani kulkeneet, niin uudet kuin vanhat lukijat/tykkääjät!
Besitos <3
 
 

38 kommenttia:

 1. Onnea 3-v!
  Mukana arvonnassa!
  En ole vuokrannut, mutta tarkoitus olisi ensi vuoden Espanjan matka ajatellen vuokrata. Vaatimustaso ei ole kummonen; kaksi makuuhuonetta , kylppäri ja toiminnallinen keittiö, jos haluaisi tehdä itse ruokaa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan vuokrannut, mutta voisin harkita. Olisi kivaa lähteä joskus perheen kanssa pidemmäksi aikaa vaikka Espanjaan ja silloin vuokraaminen voisi olla kätevää ja edullisempaa.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 3. En ole vuokrannut, vois kyllä harkita joskus. Asunnon pitäisi olla aika lähellä ostospaikkoja ja etenkin rantaa. Tietenkin kaikki tarvittava olisi löydyttävä asunnosta ja parveke.

  anneli.juvasmaa@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. En ole vuokrannut mutta kiinnostusta olisi, läheltä palveluita ja keittomahdollisuus täytyisi olla.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 5. En oleoo vuokrannut, mutta vuokraus olisi kyllä hyvä vaihtoehto. Itse muutenkin olen tosi vähän matkustellut ulkomailla.

  Onnea 3-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 6. En ole koskaan vuokrannut, mutta olen ystäviltä kuullut vuokrauksista vain hyvää, joten olen harkinnut asiaa. Itse en halua lomilla asustella keskellä muita turisteja, joten vuokraamalla pääsisi paremmin tutustumaan aitoo elämiseen ulkomailla.

  Osallistun myös facen puolella (H L-P)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. En ole vuokrannut koskaan asuntoa ulkomailta. Itsellä oma asunto siellä sinun kulmillasi. Onnea 3-vuotiaalle blogillesi. Vastasin fb:ssa R.A.

  VastaaPoista
 8. Onnea 3 vblogille.
  En ole vuokrannut mutta voisin vuokrata!

  VastaaPoista
 9. Onnea! En ole lomaillut, en vuokraten enkä muuten.

  VastaaPoista
 10. Iiih! Hieno arvonta! Osallistun ensimmäiseen näin toisen "kotimaan" sisällä!
  Ja ollaanhan me vuokrattukin täältä Costa Blancalta kämppä jos toinenkin! Plussaa...siistit asunnot ja käypä hinta!
  Miinusta...ei nettiä, torakat lenteli yöllä naamalle...sitä normaalia! ;)
  Ja iso miinus, ettei "kokonaissummaa" ilmoiteta rehellisesti heti ennen vuokrausta, vaan tulee yllärinä sitten niitä extra-laskuja! :(

  VastaaPoista
 11. Onnea 3 vee :) Itse en ole vuokrannut! Tyttären perhe sensijaan vuokrasi talon n. 3 viikoksi Floridan Boynton Beach.tä ja kaikki oli täydellistä!! Mitään lisämaksuja ei tullut! Noudettiin kentältä,vuokra-auto oli valmiina, netti pelas! Matka oli perheen mielestä loistava:) Minä se vaan katson tämän tästä elokuvaa Holiday :)))

  VastaaPoista
 12. Onnittelut 3v blogillesi <3 en ole koskaan vuokrannut mutta eihän tulevaisuudesta tiedä vaikka tulisikin vuokrattua jotakin lapsiperheelle suunnattua/sopivaa lomailutarkoitukseen esim ;)

  VastaaPoista
 13. Onnea
  3-vuotiaalle, huima saavutus. <3

  Mukana Facessa ja täällä.

  Olemme vuokranneet kolme kertaa Barcelonasta asunnon. Lasten kanssa helpompaa niin, tehdä omat aamupalat ja iltapalat. Toisessa asunnossa oli ihanaa oma takapiha, jossa söimme aina aamupalaa. Ihania muistoja ja minulla pelkkää plussaa vuokraamisesta. Kahdestaan matkustaessa haluamme yleensä hotelliin etenkin kaupunkilomalla. :)

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Sekä täällä että Facebookissa. - Kyproksella Larnacassa olen asunut vuokralla ystäväni asunnossa kuukauden ja toisen kerran kaksi viikkoa. On aina mukavampaa asua "omassa" kuin hotellissa. Tilaa on enemmän, keittiö täysin varustettu, kunnon kylppäri. Oma rauha.

  VastaaPoista
 15. Mukana olen arvonnassa. Ihanat palkinnot!
  Vastaukseni onkin FB:n puolella. ;)

  VastaaPoista
 16. Mukana ihanassa arvonnassa, en ole toistaiseksi vuokrannut loma-asuntoa, harkinnassa on ollut kyllä monta kertaa, kun lapsia on perheessä 4, ei tahdo löytyä tarpeeksi isoa huoneistoa hotellista. Toivoisin erillisiä makkareita, muutaman vessan ja lasten vuoksi varmaan sen uima-altaan :) Toscanan seutua olen kovasti vilkuillut ensi kesää ajatellen... Mukana kivassa arvonnassa, käyn myös FB:n puolella osallistumassa.

  VastaaPoista
 17. Ihanat palkinnot!
  En oo koskaan vuokrannut asuntoa, enkä ehkä sitä teekään, kun meil onlomaosake ja niillä pisteillä matkustetaan. Kuulumme myös RCI matkatoimistoon, mistä saa edullisia hotelleita. Nykin olemme tulossa Fuengirolaa kolmeksi viikoksi 100 per vko.

  VastaaPoista
 18. Onnea 3-vuotiaalle! Osallistun vain blogin puolella arvontaan.
  Olen aina haaveillu ttalon vuokraamisesta Italiassa,mutta se ei ole vielä toteutunut. Sen sijaan juuri tulimme Namibiasta, jossa olemme muutaman kerran Ambomaalla asuneet omakotitalossa. Onhan se kivaa, kun on tilaa ja oma keittiö käytössä. Uima-allas ja sauna helpotti +32 C lämmössä. Paikka vaan on niin puskassa, että netti siellä ei toiminut ja sähkökatkojakin on silloin tällöin. Riippuu aina paikasta, onko hotelli vai talo paras vaihtoehto.

  VastaaPoista
 19. Onnea onnea. Naamani löytyy sivupalkistasi.

  Ihanaa olisi mennä ulkomaille ja vuokrata ihana asunto lämpimästä merenrantakaupungista. Itse en ole päässyt Norjaa etemmäksi ja sielläkin vain ajoimme rannikon läpi paiväseltään. Muistaakseni olimme leirintäalueella yötä.

  VastaaPoista
 20. Onnea 3-vuotiaalle!
  En ole koskaan vuokrannut asuntoa ulkomailta, mutta voisin kyllä vakavasti harkita sellaista, jos lomamatka häämöttäisi.
  Olisi varmasti mukava olla jotenkin "omassa rauhassa" esimerkiksi omakotitalossa, verrattuna hotellihuoneeseen. Tilaa olisi myös varmaan enemmän, tietysti riippuen asunnon koosta.
  Oma uima-allaskaan ei olisi pahitteeksi, saahan sitä aina unelmoida..
  Osallistuin myös fb:ssä. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Onnea blogille! En ole koskaan vuokrannut. Molemmissa arvonnoissa mukana

  VastaaPoista
 22. osallistun vain blogin puolella arvontaan.
  en ole koskaan vuokrannut .

  VastaaPoista
 23. Onnea 3-vuotiaalle!
  En ole koskaan vuokrannut taloa...Molemmissa arvonnoissa olen mukana!

  VastaaPoista
 24. Usi yritys (toivottavasti ei toistoa).
  Ihana blogi ja mukava arvonta. Mukana täällä ja fb:ssa.
  En ole vielä vuokrannut asuntoa ulkomailta mutta ihan varmasti tulevaisuudessa niin teen.

  VastaaPoista
 25. Onnea, näin ne vuodet vierähtävät. En ole vuokrannut, mutta voisi olla hyvinkin mukavaa niin tehdä joskus. En niin hirveästi rakasta hotelliasumista, mutta mistään kovin syrjäisestä paikasta en haluaisi kulkea kauppoihin, rannalle ym. Siisti sen olla pitäisi myös, mutta luksusta ei tarvitse olla.

  VastaaPoista
 26. Olemme aina lomailleet pakettimatkoilla, emme vuokranneet loma-asuntoa. Ystäviä löytyy kyllä, jotka ovat asustelleet lomallaan vuokra-asunnoissa ja pelkästään positiiivista palautetta olen kuullut. Haaveissa olisi, joskus lähteä vaikka kuukaudeksi lomalle ja vuokrata asunto...jatkan haaveilua..ehkä sitten eläkkeellä :) Molemmissa arvonnoissa olen mukana.

  VastaaPoista
 27. Molemmissa mukana:) En ole vuokrannut, mutta JOS voisin niin Toscana ja Ranskasta joku kiva kyläpahainen olisi mukava kohde <3

  VastaaPoista
 28. Ennen oman asunnon hankkimista vuokrasimme omakotitalon tai ns osakehuoneiston, kun olimme pitempiä aikoja lomailemassa. Suomen ja Espanjan väliä ajaessamme katsomme siistin ja edullisen hotellimajoituksen, missä on myös autopaikka. Luxusta ei tarvitse olla, mutta perusasiat täytyy olla ok. Onnitelut 3-vuotiaalle :-)
  Mukana molemmilla puolilla.

  VastaaPoista
 29. Mukana niin facessa kuin täälläkin ihanissa arvoinnoissa :)

  En ole vielä vuokrannut ulkomailta asuntoa, mutta se on suuri haaveeni. Asunnon tulisi olla tilava, jotta koko perheemme sinne pääsisi, ja mieluiten siinä tulisi olla pihalla, pihapiirissä uima-allas ja kävelymatkan päässä rannalle :)

  VastaaPoista
 30. molemmissa mukana! :)
  en oo vuokrannu, mutta ajatellut monesti sitä. espanjasta oon kuullut joidenkin vuokraavan ja sinne itekki voisin mennä. keittiö pitäis olla ja lähellä palveluita.
  elina_jokitalo (at)luukku.com

  VastaaPoista
 31. Mukana arvoinnoissa!
  Olen vuokranut Kroatiasta useasti. Omasta mielestä oli hyvä tehdä niin. Lapsilla oli enemmän vapauta ja koko perhella oli rennompi loma. Kaipaisin kuitenkin hotelliaamiaista.

  VastaaPoista
 32. En ole vielä vuokrannut, mutta usein ollaan mietitty sitäkin vaihtoehtoa. Vaatimuksina päällimmäisenä vuokrattavan asunnon hyvä kunto ja kätevä sijainti =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Ihastuttavia arvontoja,joihin ehdottomasti mukaan ;)

  Mulla ei oo kokemusta vuokraamisesta, mutta joku talo ois ihana joskus vuokrata jostain Italian paratiisista :)

  VastaaPoista
 34. En ole vuokrannut, mutta voisin harkita jostain sellaisesta kohteesta, jossa olen jo aiemmin käynyt.

  Asunnolta odottaisin siisteyttä, selkeyttä, hyvää sijaintia ja turvallisuutta. Eli oikeastaan samoja kriteerejä, joita hotelliltakin. Kovin persoonallista kokonaisuutta en välttämättä arvostaisi, en haluaisi tulevan tunnetta, että olen kuokkimassa jonkun toisen kodissa. :)

  VastaaPoista
 35. En ole vuokrannut, mutta jonkinlaisissa haaveissa kyllä olisi - mielelläni kuulisin muilta kommentteja :) Mukaan arvontaan täällä blogin puolella :)

  VastaaPoista
 36. Onnea kolme vuotiaalle :) olen vuokrannut asunnon niin Espanjasta kuin Irlannista. Espanjan asunnot olivat todella hyvä kuntoisia, sisustus oli mukava jai sai elellä ihan omaa elämää eikä olla hotellin aikataulujen armoilla. Ainut miinus oli se mikä tasan on varmasti hotellissa myös. Naapureita ei voi valita... Irlannin asunnossa taas oli valtava siivo ja ennenkuin sinne muutti, piti siivota 5tuntia. Sinne jos lähtisin lomailee menisin hotelliin mutta Espanjassa en. Olen ollut tykkääjänä Facebook sivustollasi :) joten sen arvontaan osallistun :) onnea vielä :)
  -Minna e

  VastaaPoista
 37. Mukana arvonnassa (myös fb:n puolella). En ole vuokrannut. Toki toivoisin, että sellaisen tulisi edullisemmaksi kuin hotellissa yöpyminen ja asunto sijaitsisi hyvällä paikalla :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!