sunnuntai 9. marraskuuta 2014

GG hylly "syksy"

Meidän kodin keittiö on vuorattu kaakeleilla, kyllä, joka ikinen seinä ruokailuhuonetta myöten (ei tosin meidän laittamana).
Joten koska niitä ei kauheasti viitsi huvin vuoksi porailla, päätyi keittiöön yksi ainut hylly ja se saakoon kunnian olla GG-hylly.
Koska ennen nuo GG:t oli kaapissa vaan ihan sikin sokin sillisalaattina ja siihen värifarssiin meni hermo niin laitoin kaapin lasioviin kankaat (täytyykin näyttää joku kerta) ja järjestelin astiat väriteemoittain vuodenaikojen mukaan ja nämä pääsevät aina kokoelma kerrallaan tähän hyllylle. Helpompi aina napata kuppi käyttöön ja tulee oikeasti käytettyä näitä kaikkia. Ja vaikka kaikki astiat ovat vanhoja tuttuja, tuntuu kuin muutaman kuukauden välein saisi aina uuden astiaston! Tästä tunteesta johtuen päätin, etten nyt hetkeen osta mitään uutta, menen ainakin kierroksen näitä värikokoelmia läpi ennen kuin päätän haluanko jotain lisää.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lautaset Spot pale Blue.
 
 
 
 
French bowl Tilly off White.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sokerisirotin Malou White.
 
 
 
 
Lattemukit keskellä ylin ja oikealla alin Malou Flower White.
 
 
 
 
 
 
 
Ja kyllä, oikein näitte, kisuliinin ruoka-astiat ovat medium kokoisia French Bowleja =) Astioiden alla Zara Home:n muovinen pitsitabletti.
 
 
 
 
 
 

16 kommenttia:

 1. Aika hieno ratkaisu järjestellä astiat fiiliksen tai vuodenaikojen mukaan käyttöön. Tottakai kisulilla täytyy olla ruoka-astiat just eikä melkein. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä aattelin et saan noist tolleen enemmän irti! Joo, olihan se tosiaan aika vaihtaa se kamala vihreä muoviastia pois.. ;)

   Poista
 2. Teidän keittiö on vuorattu GGllä!! Mahtava kokoelma :)) Kisuliinikaan ei taatusti jätä syömättä kun noinkin kauniista kupeista pääsee syömään :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii...ja tossa on 1/6 miun rakkaistani.. =D itseasias kisuliini kai tykkäs enempi sen vanhasta vihreästä muovisesta astiastaan, mutta kun mie vähän laittelin pari päivää parempaa sapuskaa kippoihin niin johan tottui.. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mäkin rakastan ja hullaannun niistä aina vaan, erityisesti vanhoista kuoseista <3

   Poista
 4. Mulla myös gg:n astiat vaihtuu pikku hyllyllä vuodenajan mukaan :) Vaihtelu tosiaan virkistää!

  Kauniita astioita sulla! Kyllä nuo Gg:t on vaan ihania ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MM. teillä mä oonkin just tota ideaa katellu ja pistin korvan taakse ja nyt toteutettuna totean sen tosi hyväksi ideaksi, kiitos siitä <3

   Poista
 5. Niin kaunista! <3 Ja kyllä siellä kisuliini todellakin viettää kissanpäiviä, kun saa gg:stä aterioida! :) Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taitaa olla tämä kisuliini aika kuningas talossa ja pyörittää meitä, kaikkien kissaopusten vastaisesti.. =D

   Poista
 6. Aivan ihania astioita!!! Haluaisin niin niitä meillekin, mutta...kaapit pursuavat niin paljon monenlaista kippoa, että olisi sula hulluus vielä ostaa jotain uutta sarjaa. Jonkun kivan kupin kyllä voisi hankkia, vaikka sitten kissoille :D Kyllä niilläkin pitää olla hienot astiat ja sitä paitsi, nehän ovat koko ajan esillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin nyt vähän uumoilin että seuraavaksi jos jotain GG:tä hommaan niin ryhdyn keräämään näihin mun eri kokoelmiin sopivan värisiä noita medium kippoja kisulle.. =)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!