lauantai 30. toukokuuta 2015

Puurokupit

Aamupala on päivän paras ruoka, ainakin kun sen syö kivoista kupeista!
En ole ikinä ollut mikään kaurapuuron ystävä, mutta löytäessäni täkäläisen puuron on rakastuminen tämän aamupalaherkkuun ollut totaalista, se puuro on niin pehmeää ja maistuvaa eikä edes rupea kuplimaan mahassa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lämmintä kaurapuuroa, kylmää mehukeittoa ja kermaista raejuustoa, voiko parempaa aamupalaa edes ollakkaan? Niin hyvää ja pitää nälän poissa pitkään!
 
 
 
 
 
 

13 kommenttia:

  1. Puuro se tiellä pitää. Markus-setä aikoinaan radiossa kehoitti kaurapuuron syöntiin. Hyvä te :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain juttuja oppii näköjään vasta vanhempana arvostamaan.. ;)

      Poista
  2. Kaurapuuroa syön kyllä, mutta ilman lisukkeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää espanjalainen puuro on niin pehmeän makuista, että tätä voisin minäkin syödä ihan pelkälteen! =)

      Poista
  3. Oi onpa söpöt kulhot <3 Mä en oo koskaan koklannut tuota raejuustoa puuroon sillä se kuullostaa niin oudolle :D Mutta pitää kyl koittaa sillä niin moni sitä kehuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvasin, et Jonna osaa ainakin arvostaa näitä kuppeja!! =D Koita ihmees raejuustoa, mut mä en oikein tykkään suomalaisista puurossa (muuten kylläkin) kun ne on niin rakeisia ja irtonaisia, kokeile eka kerralla jos teidän Lidlissä on sellaista sinistä purkkia, niin se on vähän tahnamaisempaa ja kermaisempaa, sopis hyvin puuroon!

      Poista
  4. Ihanat kipot, kyllähän noista aamu alkaa heti iloisella mielellä?
    Puuroa ja raejuustoa? Hmm... mielenkiintoinen yhdistelmä, :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lupaan Minttu, se on ihan parhautta!! Kokeile vaikka! Ja mikä parasta, kun on protskuja ja hiilareita niin pitää nälän hyvin loitolla pitkään. Mutta ootas kun kuulet, mun anoppi laittaa aamupuuroonsa VALKOSIPULIA!!! =D

      Poista
  5. Nuo kipot on ihania :D

    Mistä oot ostanu noin irtonaista raejuustoa? Mä ostin Mercadonasta, mutta en jotenkaan tykänny mausta yhtään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidl:n vois ehkä olla lähempänä maultaan Suomen raejuustoa? Jos siellä vaan on!

      Poista
    2. On Lidlissä mut mä en taas tykkää siit mitä täällä myydään, Suomessa oli hyvää sellases sinises purkis...mut joo, mä ostan sitä Arlaa Merkkiksestä ja mun mielest se on taivaallista, syön sitä ihan pelkilteen! mut se on tosiaan sellast kermatahnaa.. ;)

      Poista
  6. Jännä juttu tuo raejuusto puurossa, täytyykin joskus kokeilla tuunata aamupuuro vähän uudella tavalla. Ihanat puurokupit sulla, oletko hankkinut moiset ihanuudet sieltä Espanjasta?
    Löysin tämän hurmaavan blogisi ihan äskettäin, tulin ja kirjauduin heti lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seurataan aikuiselle naiselle sopivaa muotia, sisustetaan ja liikutaan mökkimaisemissa Turun saaristossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Teija lämpimästi tänne minun maailmaan! <3 toivottavasti viihdyt matkassani! Kupit on tosiaan ostettu täältä Espanjasta. Täytyypä tulla kyläilemään teilläkin ;)

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!