perjantai 9. maaliskuuta 2012

Täällä taas!

Huh, ompas taas kulunut aikaa kun on täällä viimeks edes pyörähtänyt. Niin paljon tapahtunut asioita, hyviä ja huonoja. Sekä yksityiselämässä kuin sisustuksen saralla. Tein tänne pääsivulle tuollaiset pikkusivut, joista pääsee katselemaan kuvakollaasia kotimme eri huoneista ja muuta mukavaa, jahka saan niitä latailtua. Mukava itselleenkin aikojen päästä katsella mitä on tapahtunut. Tai itseasiassa just äsken katselin ikivanhoja kotikuvia, niiltä ajoilta kun oltiin melki vasta muutettu, olipa kämppä aikas erinäköinen, toisen mielestä silloin selkeämpi, minun mielestä nyt kotoisampi. Joten, kuten rivien välistä lukea saattaa, täällä käydään kädenvääntöä tästä mun harrastuksesta, liika on kuulemma jo liikaa, huokaus...


Viimeinkin sitruunapuussa on alkanut tapahtua jotain, se kukkii!! Takan edusta sai lämmikkeekseen lampaantaljan, siihen on hyvä kellahtaa katselemaan "tulta".En voinut taannoisella Malagan vierailulla millään malttaa mieltäni ja ostin kauan haaveilemani kerrosvadin, minulla on oikeasti sille ensi talven varalle aivan eri funktio kuin missä se nyt on, mutta paremman puutteessa se tarjoilee meille pähkinöitä. =)Pikkuviherhuoneeni sai sisäänsä kyntilät, tosin polttaessa niitä, katto laitetaan raolleen tukea vasten. Olen nyt ihastunut noihin metallisiin kakkuvuokiin, ne toimii niin monessa, jouluna kynttilätelineenä, nyt kukan aluslautasena. Parasta on, kun käytössä ne vähän tummuu, patinoituu, saadaan sitä rosoista shabby chic-vaikutelmaa.Mitä mahtavin yllätys minua odottikaan, kun löysin melkein samanlaisen kynttilähurrikaanin/kukkamaljan kuin mitä Riviera Maison valmistaa, kumpa sitä saisikin täältä!!

Niin, käytiinhän me tuossa lomailemassa rapakon tuolla puolenkin, seuraavassa vähän parhaita sisustuspaloja sieltä! =)

4 kommenttia:

 1. Kerrosvadit ovat ihania!!! En vaan koskaan ole nähnyt kuin 3-kerroksisia. Kiitos ilahduttavista elämyksistä kuvin ja sanoin taas kerran.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tarja kommentistasi!
  Itse unelmoin sellaisesta puolentoista metrin korkuisesta 7-kerroksisesta tarjoulu/sisustusvadista, jonka näin viime syksynä Lisbeth Dahlin kokoelmissa, aah, se olisikin sellainen lattiamalli johon laitettaisiin vaikka erilaisia asetelmia tai kynttilöitä, niin ihanan epäkäytännöllistä!! =)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tänne päädyin ja luin melkein koko historiasi yhdellä istumalla:)
  Nyt vasta tajusin, että et olekkaan päivittänyt tätä hetkeen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole haka tekniikan kanssa, joten pienet katkokset yleensä johtuu teknisistä ongelmista, mutta sitten taas täältä tullaan! =) toivottavasti joskus maltat taas tulla kurkistelemaan meille..! =)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!