lauantai 16. kesäkuuta 2012

Esittelyssä HOPEAKEIJU

Olen jo jonkin aikaa lueskellut Tiinan mahtavia vanhojen huonekalujen tuunaus operaatioita ja katsellut kauniita kuvia hänen blogissaan Sinisen talon kuulumisia ja ihastellut tuotteita hänen pitämässään verkkokaupassa Hopeakeijussa. Mikä parhainta, hän myy putiikissaan Jeanne D´arc Livingin tuotteita, joita rakastan yli kaiken! JDL on tyyliltään aikas puhtaasti ranskalaista maalaisromantiikkaa ja koska kodissani asuu myös mielipiteitä omaava mies, on tyylini selkeytymässä enemmän englantilaisen maalaisromantiikan puoleen (tai noh, kyllähän sekin "kukkii"). Itse kyllä virittäisin kotini kaikenlaisilla rimpsuilla ja rämpsyillä jos vaan "saisin". Tykkään kuitenkin ajatuksesta, että myös mieheni on saanut sanoa sanansa sisustusvalinnoissa. Minä ne kuitenkin ehdotan ja olen välillä loistava puhumaan ympäri! =)

Nyt kun tulin Suomeen lomalle, näpyttelin tilauksen Hopeakeijuun samantein! Tässäpä olisi ostoksiani..


Ensimmäisenä ah, niin ihanaa Jeanne D´arc Living- lahjapaperia, jossa 3 toistuvaa kuva-aihetta, voi siis tehdä vaikka taulun tai romanttisia lahjakääreitä.Jeanne D´arc Living- servettejä, katsokaa miten huikea printti! Tilasin Hopeakeijusta kahteen otteeseen, eka kerralla tuli "hyvän mielen lisänä" kauniita sinkkisiä IB-Laursenin kylttejä, joita aion sitoa kiinni paksuihin isoihin kynttilöihin. Jos ette ole sellaista ennen nähneet, jahka pääsen kotiin Espanjaan, laitan jossakin välissä kuvan.
 Ja tokalla kerralla käsintehtyjä vintage-kortteja.Tilasin myös Jeanne D´arc Living Magazine lehtiä, tämän vuoden kaikki numerot, mutta ne voisin esitellä seuraavassa kirjoituksessa, veikkaan, että kauhian moni teistä tän hetken lukijoista ei ole kyseiseen lehteen törmännyt, joten promotaan sitäkin! =)

Tässä vielä linkit


 ps. Tein tämän kauppa/blogi-promon omasta vapaasta tahdostani, eli en saa tästä mitään muuta kuin hyvän mielen, luvan tosin kysyin ensin Tiinalta. =)

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Omasta vapaasta tahdostahan sitä itsekin alkoi blogata, pari päivää sitten. Levon hetkiä.
  Paljon on vielä opeteltavaa muun muassa teknisissä nikseissä. Mari, pakko todeta, että noi linkit tosiaan tekee sun omasta blogistasi vielä kiinnostavamman. Hyvä, Mari!
  Mäkin tein tänään ekat linkit omaan blogiini.
  t. Tarja

  VastaaPoista
 3. Minä pidän myös JDL-tyylistä. Olen lukenut lehteä jo useamman vuoden. Ihanaa ja tunnelmallista maalaisromantiikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsästin koko kesän Suomi-loman ajan sellaista isoa JDL teksti-julistetta, tuloksetta! Noh, onneks on lehdet mitkä viedä Espanjaan tuliaisiksi itselle... =)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ne oli minusta niin ihania, että tilasin niitä jopa 7 pakettia, ihan vaan varmuuden vuoksi, kun ei koskaan tiedä mitä muuta käyttöä niille keksii kuin servittinä olemisen.. ;)

   Poista
 5. Kiitos tuhannesti tästä vinkistä. En ole löytänyt googlettamalla hakusanoillani Hopeakeijua. Ihanaa.. nyt löysin etsimäni ja pääsen kokeilemaan miten nämä tilaamani servetit toimivat askartelussa.

  VastaaPoista
 6. Hei, olisin myös kiinnostunut ko. serveteistä, mutta en kyllä löydä minäkään tätä Hopeakeijua. Millähän tätä voisi hakea?

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!