perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannus ja Jeanne d´Arc Living Magazine

Samalla kun tulin kaikille leppoisaa Juhannusta toivottamaan, ajattelin kehitellä jotain luettavaakin postausta. Olen matkalla siskoni luo Savon sydämeen viikonlopuksi ja juna tuli valittua matkustus välineeksi. Kantamuksina minulla on isohko rinkka, pikkureppu ja tietokonelaukku. Noh, tulipa tuossa matkatessa sitten tarve toilettiin. Pähkäilin ja pähkäilin tovin, että miten ihmeessä tavaroideni kanssa sinne ahtaudun, tietsikkakin kun oli auki jne. Ajattelin, että rinkkaa kukaan tuskin pöllii tavarahyllyltä, niin houkuttavalta se ei näytä, mutta mihin ihmeeseen tuuppaan tietsikan??? Ei auttanut kuin jättää se auki tuolille ja pyytää vastapäätä istuvaa poitsua vahtimaan sitä. Pikkurepun otin sitten matkaani. Ollessani toiletissa juna pysähtyi asemalle ja tuli paniikki, entäs jos poitsu lähteekin ja vie koneen matkaansa tai joku muu..?? Vaan ehei, eihän sellaista tarvinnut pelätä, nyt ollaan Suomessa eikä Espanjassa! =) Espanjassa ois jo tuossa vaiheessa viety koko omaisuus ja mun ois pitäny kököttää pöntöllä läppäri sylissä.. ;) On asioita miksi rakastan kotimaatani, ja tämä on yksi niistä! (en kuitenkaan täälläkään ole sokeasti sinisilmäinen, mut niin se vaan tuppaa olemaan..)

 Jahas, käydääs kuitenkin asiaan;
Tässä siis lupaamani promo mielestäni maailman kauneimmasta sisustus -ja lifestyle lehdestä!


Tulimpa sitten tilanneeksi kaikki rästiin jääneet lehdet Hopeakeijustasta. Espanjassa tätä lehteä saa tällä hetkellä ainoastaan Barcelonasta yhdestä sisustusliikkeestä, mutta heillä ei ole nettikauppaa, joten tulee sitten tilailtua kaikki rästit kerralla Suomen reissuilla.


Tässä vähän fiiliskuvia lehdestä, kaikki kuvat JDL:in omilta nettisivuilta.
Jos haluat käydä tutustumassa Jeanne d´Arc Livingin tuotteisiin ja lehteen tarkemmin, heidän nettisivuilleen pääset suoraan täältä.


Ps. Muistakaa, että Arvonta on edelleen käynnissä, johon pääset suoraan tästä !

3 kommenttia:

 1. Kyllä junamatkassa on oma tunnelmansa, moni vaan yleensä ajelee autolla. Nykyajan tekniikka mukana ja kiskot vievät esim sinua pohjoiseen päin. Keräsit taas kokemuksia lisää! !
  Terv. Seikku

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitokset kommenteista blogissani, löysin sitäkautta tieni tänne vastavierailulle ja lukijaksi! :)
  Oi miten kaunis blogi, sisustusmakusi on samantyylinen kuin itsellänikin, täältä tulen varmasti myös saamaan omaan kotiin inspiraatiota! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena kovasti! Sinun ompelukset ne vasta mahtavia ovatkin, pakko oli linkittää sun blogi tuohon listalle, et muistaa katsoa aina uudet ihanuutesi! =)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!