maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viimeinen lomapäivä

Pitkä oli loma kun vietin kahden vuoden kesälomat yhteen pötköön, mutta olisi tähän oloiluun kieltämättä voinut tottuakin, varsinkin kun tietää minkä hullun myllyn keskelle huomenna pääsee.

Tuli loikoiltua muutama tunti kotimme uima-altaalla ja samalla taas huomattua miten kauniisti Kiinanruusu-pensaat kukkivatkin altaan reunalla.Loppupäivä tulikin vaan siivoiltua, rakastan sellaista pikkupiipertämistä jota ei huomaa tehdyksi kukaan muu kuin minä, mut ah se on niin kivaa!! Tänään piipertelyn aiheena oli pestä seiniä Lejia-valkaisuaineella, unohdin innostuksissani laittaa hanskat ja nyt sit kädet haisee muutaman päivän uima-altaalle.. =)
Tuo täällä yleisesti pinnoiteaineena käytetty jeso-laasti kun oikeen imee likaa puoleensa, huomasi selvästi missä kohtaa eteisen seinää on tukea otettu kenkiä jalkaan laittaessa..
Mutta nyt näyttää ja tuoksuu p-u-h-t-a-a-l-l-e!!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kauniita ovat kukat altaan reunalla, kun niitä on vielä monen värisiä. Kuinkas sinun omalla parvekkeella olevat kiinanruusut kukoistavat. Kaikesta huolimatta, mukavia ja vilkkaita päiviä töiden alettua.
  T.Seikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tulin Suomesta, ei niissä ollut yhtään kukkaa, mut nyt taas vähän nuppuja tulossa, aattelin typistää niit reilusti syksyllä niin ehkä latvovat paremmin..

   Poista
 2. Vähänkö teillä näyttää ihanalta. Olisi ihana uiskennella altaalla. Ulkomaanloma olisi niin ihana, mutta ehkä sitten ensi keväänä. Tällä hetkellä en ehkä sitä hellettä siellä kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mirva! joo ehkä se saattaisi tuntua tukalalta, muuta altaassa voisi tosiaan olla mukava lillua mahan kanssa.. =) tervetuloa lukijaksi ja muutenkin blogimaailmaan!

   Poista
 3. So lovely ♥
  Thank yoy for wisit my blog.

  The suitecase are sprayed..

  Wish you a good day :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!