keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Leila Bakar

Oletteko seuranneet LIV:iltä ohjelmaa Leila Leipoo (oikea nimi Leila Bakar)...? Minun mielestä se on niin herttainen ja söpö, ehkä jopa hieman korni Leilan silmäniskujen kera, mutta silti niin kerrassaan valloittava! Minä sitten niin mahdottomasti pidän kaikesta tuollaisesta kevyestä viihteestä, mukavaa vastapainoa arjen puurtamiselle. Ja kyllähän noita reseptejäkin on tullut ylös kerättyä..


Kuva: Ellas Mirakel


Kuva: TV4Kuva: TV4Kuva: TV4

Tiesittekö, että Leilalla on nykyisin oma lifestyle mallisto, johon kuuluu karamelli värisiä astioita, keittiötekstiilejä ja kaikkea muuta pientä sievää. Samalta sivustolta voi myös tilata ilmestyneet keittokirjat, koska ainakaan Espanjassa niitä tuskin on myynnissä.. ;)


Kuva: leilasgeneralstore.com

Tuotteet löydät täältä!

Kuva: leilasgeneralstore.com


Kuva: TV4

Leilan nettisivuja voit käydä vilkaisemassa täältä, josta löydät mm. reseptit ja blogin.


Ja muistakaa, että Arvonta on edelleen käynnissä vielä muutaman päivän ja osallistujia ei ole vielä kauhiasti, joten mahdollisuudet jättipottiin on tällä kertaa kohtuulliset hyvät! =)
Arvonta löytyy täältä !

1 kommentti:

  1. Ilmeisesti edellisessä postauksessa jostain kumman syystä linkit eivät olleet toimineet, jos kohtaatte samaa ongelmaa näissäkin, laittakaa kommenttia, koska minulla ne toimivat moitteettomasti kun niitä klikkaan.. =)

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!