sunnuntai 5. elokuuta 2012

Cupcakes

Nilon synttäreille tekaisin viemisiksi pyynnöstä pätkiskuppikakkuja, joihin juhlien teemavärien (sininen, valkoinen ja hopea) mukaan tein baby blue-värisen valkosuklaa kuorrutteen ja valkoisia sokerimassaperhosia.










Perhosia koristelin elintarvikekäyttöön tarkoitetuilla glittereillä.






Herkkuja oli kyllä joka lähtöön, hauskinta oli huomata kuinka espanjalaisvieraat söivät pöydästä lähinnä sipsejä, eivät ole oikein tottuneet tälläiseen "sen seitsemää sorttia"-kahvipöytään, jossa on jumalattomasti makiaa, heidän juhlissaan perinteisesti syödään ihan pöydän ääressä kunnon ruokaa ja juurikin suolaista.



Nämä muoviset kivikimpaleet kyllä antavat mukavaa ja edukasta viimeistä silausta kattaukseen ja tekevät siitä mielestäni himpun verran ylellisemmän. Näitä on nähty blogissani aikaisemmin täällä.









8 kommenttia:

  1. No onpas herkullinen kattaus ja ihanat värit, kerrassaan! Hassua etteivät siellä ymmärrä makean päälle ;)!

    Kyselit niistä vaalenpunaisista kannuista ja kipoista. Ovat Ib Laursenin tuotteita, itse löysin ne pienet kupit joskus talvella Countrywhite Liikkeestä ja pitkään etsin noita kannuja, kunnes ne tuli vastaan Köpiksen Plint nimisessä kaupassa. Pakko oli heti ostaa molemmat koot, kun kerrankin ne löysin. Olivat siellä vielä tosi edulliset, pieni n.8€ ja isompi 11€!

    Toivottavasti sinäkin löydät, jos ne on mieluisat. Itse pidän niistä kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ansku! Ja kiitos! =) No nyt kun sanoit niin nythän se pätkähti mullekkin mieleeni, että jossakin kuvastossa olen niitä nähnyt ja Mynteähän se oli, kiitos tästäkin! Niitä ei täältä saa, enkä varmaan ennen ensi kesää ole tulossa käymään Suomessa, mutta onneksi on verkkokaupat! =) On ne vaan kyllä niin kauniita..

      Poista
  2. Oletpa näpertänyt mahtavat kakut ja mikä parasta: teemaväri toistuu viimeistä palaa myöten. Olet mainio "köksä" juhlaan kuin juhlaan.
    T.Seikku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Tonin mielestä nuo ei näyttänyt "syötäviltä"..

      Poista
  3. Aivan ihanan herkullisen näköisiä muffineita! Ja niin kauniita, ettei niitä raaskisi syödä ollenkaan :D

    VastaaPoista
  4. Voi vitsit mitä herkkuja! Cupcakesit on niin ihanan näköisiä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä saa kyl erilaisilla pursotuksilla ja koristeilla niin mahottoman erikoisia, mä voisin aamusta iltaan vaan värkkäillä erilaisia sokerikoristeita, aah, voikun aikaa olisi rajattomasti.. =)

      Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!