keskiviikko 29. elokuuta 2012

Ruususia vol. 3

Ja sitten ne ruususet levisivät loppujen lopuksi parvekkeelle asti, voi tätä värien kyllyyttä, tuntuu ihan oudolta, jopa niin oudolta, että ei ehkä olekkaan mun juttu.. =) mutta olkoon nyt toistaiseksi..Tämä kevyt vahakangas on itseasiassa ostettu ihan eri tarkoitukseen kuin pöytäliinaksi, hyvä niin, näette aikanaan mikä siitä syntyy jahka innostus iskee.. ;)Uusin ostos on tuo pienen pieni kasvihuone. En laittanut mitään vielä itämään, koska ollaan kohta lähdössä reissuhun joten jää sitten syksyn hommiksi. Arvatkaa mitä ajattelin kasvatella? Hmm, no minttua tietenkin!! Ai mihin? No mojitoihin tietenkin!! =)


Bougainvillehan se siellä kukkii! Onkin tällä hetkellä melkeimpä ainut kasvi, jossa ei ole mitään "pikkuelukkaa", hiivatin kesäilmat ja ötökät!8 kommenttia:

 1. Aah mojito! Mä olen niin päättänyt, että kun saan ekan drinkin juoda, niin se on MOJITO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niiiin hyvää!! Niitä voisi juoda vaikka kuinka monta! ;)Toivottavasti saadaan Mexicossa monen monta mojitoa..?! =)

   Poista
 2. Kivalta näyttää teidän parvekkeellakin ja varsinkin toi minipyörä on aivan IHANA :)
  Hauskaa reissua teille, täällä jäädään odottamaan uusia kivoja postauksia :)

  t: Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toni sai sen työnantajaltaan lahjaksi, se tykkää hemmotella Tonia.. ;)

   Poista
 3. Is this your terrace? I envy you! It looks so lovely and warm! Christa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes it is!! =) We have two terraces, this in the picture is the one we use for hanging around, sunbathing, eating etc. and the another one is little bit smaller, there we dry loundry and keep our bikes... =) and YES, it´s pretty hot in here, right now +34 degrees in shadow..and it´s so moist that skin feels like glu all the time, uff..i keep dancing here that the rain would come.. ;)

   Poista
 4. Hienosti kaikki kukat (ovatpa ne liinassa tai ruukussa) ovat samaa värisävyä. Kaunista katseltavaa.
  T. Seikku

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!