lauantai 23. maaliskuuta 2013

Sevilla-Tuliaiset

Kun on viikonloppulomalla, käy yleensä ainakin meillä niin, että lauantaina aloitetaan katsomalla kaikki halutut nähtävyydet jne. ja kierrellään muutenkin kohdetta ympäriinsä ja sunnuntaina saattaisi jo olla vähän sitä "luppoaikaa" shoppailullekkin, mutta sittenhän kaikki kaupat on kiinni! Joten taas kävi niin, että vaikka Sevilla oli pullollaan ihania liikkeitä, en oikein päässyt niihin kiertelemään, koska matkakumppanille se on myrkkyä.. ;)

Jotain pientä kuitenkin tarttui hyppysiini, nimittäin vanhahtava kannu ja sokerikko, kaunokaiset mielestäni ja pääsivät oitis meidän maustehyllyyn.
Edellisviikon kukat ovat jo pääsiäisen väreissä (siis Espanjan pääsiäisen väri on liila), mutta kuitenkin romanttiset. Kimppu valkoisia neilikoita ja iso kimppu noita liiloja kukkia maksoi yhteensä 5,50€ ja niistä riitti kahteen maljakkoon, ei paha mielestäni ja nämä ovat nyt kestäneet jo tuoreennäköisinä 1,5viikkoa!
Rauhallista tulevaa virvotteluhetkeä palmusunnuntaina!9 kommenttia:

 1. Onpas ihanat löydöt :) Ja noi kukat on niin ihania, edullisia ja kestää tosi kauan. Mulla on käynyt monta kun olen ostanut kukkia, että ne on nuupahtanut jo seuraavana päivänä, tosi harmillista :( Hauskaa viikonloppua sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi masentavaa jos arvokas kimppu ei kestäkkään kuin muutaman päivän! Harmillista.. =( Mukavaa vkonloppua sinullekkin, täällävaan sataa..

   Poista
 2. Tosi kauniit tuliaiset, täydentävät hyvin kokoelmiasi.
  Felices Pascuas T. Seikku

  VastaaPoista
 3. Ostin täältä viime kesänä PuttiPajasta lähes samanlaisen kannun ja sokerikon, mutta ilman noita ruusukuvia. Ovat kyllä kauniit!

  Ja hauskat nuo kimput...jännä tuo valkoisen ja lilan yhdistelmä!

  Lankalauantai on kyllä vasta viikonpäästä...pitkäperjantain jälkeen, siellä maailmalla menee nämä suomen erikoiset päivien nimet sekaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oliko niissäkin tuommoista valmista ruostumista/kulutusta? Hauska sattuma! =)

   Uhups! =) mennäänpäs korjaamaan oitis! ;)

   Rentouttavaa lauantaita perheen kanssa!

   Poista
  2. Joo juuri sellaisia ihania valmiiksi tehtyjä kulumia, meidän äippäkin ihastui niihin oitis, kun vein samaa sarjaa kesätuliaiseksi :)

   Juhlitaan sitä lankalauantaita sitten viikon päästä ;)

   Poista
 4. Tosi ihanat nuo emaliset kannu & purnukka :-) Ja kukkaset on aina kauniita, varsinkin kun niistä riittää iloa pitkään!

  Hyvää viikonlopun jatkoa,
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa vkonloppua sinullekkin!! Täällä sataa kaatamalla... =(

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!