tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tipuset

Kun tipusten sirkutus herättelee kauniiseen päivään aamutuimaan, tietää, että aurinkoinen, sateeton päivä on aluillaan.

Tipuset kuitenkin pyrähtivät meille sisään ja lepäilevät nyt kukan juurella hempeillen.

Tipuset toivat meille ensimmäisen tunnelman pääsiäiseen.

Kiitos Katariinalle, joka osallistui edellisen postauksen minikilpailuun ja voitti minipalkinnon itselleen. Jotta kaikki voisivat aistia Semana Santan tunnelman täällä meillä, ohessa You Tube-pätkä tämän vuoden promootiovideosta (tämä tapahtuma on siis todella iso juttu paikallisten kesken (ja turistien) täällä ja esim. Malagassa oli itse Antonio Banderas laulamassa itkuvirsiä kyseisen kulkueen varrella viime vuonna!)4 kommenttia:

 1. Niin suloset tipuset; rinta rintaa vasten :-) Multa puuttuu vielä tiput & puput aivan kokonaan. Ensi pääsiäisenä sitten :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään stressiä oteta koristeluista!! se ei kuulu sisustelun ihanaan maailmaan ollenkaan! Sitäpaitsi sulla on jo niin ihania munia, että siihen ei mitään enempää tarvitakkaan! =)

   Poista
 2. Suloiset tipuset ja niin kauniit kuvat postauksessasi!
  Katsoin tuon videopätkän. Vaikuttava kulkue! Voin vain kuvitella mikä tunnelma ja miten upea se onkaan kun on paikan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä jännä miten katolilainen uskonto on jotenkin "vaikuttavampaa" kaikkine mahtavine elementteineen!! Ja mikä määrä rikkauksia, kultaa ja hopeaa kirkkojen uumeniin kätkeytyy, niillä pelastettaisiin kyllä useampikin Espanja talouskriisistä.. =)

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!