torstai 24. lokakuuta 2013

In love with Tassimo

Tälläistä olen meille aina halunnut, mutta kun en itse juo kahvia, on laitteen osto ollut perustelematonta, varsinkin kun mies ei välitä kuin peruskahvista mustana. Tämä kahvikone Tassimo oli Wortenissa (Gigantin tapainen) tarjouksessa 9€, jos osti samalla 8 pkt kahvikapseleita. Noh, kai niitä kapseleita jokatapauksessa tarvitaan, joten ei kun mainoksen haaviin siis. Ja olen ollut niin tyytyväinen!
 
 
 
 
Makuja ja tyylejä kahveihin on siis valtavasti, joskin aika perinteisiä löytyi täältä Espanjasta. Nyt reissullani Amerikassa olen huokaillut Tassimon erikoiskahvien perään, mm. pumpkin kahvia, (superhyvää!) mutta paketit on niin valtavia, että turha kuvitellakkaan raahaavansa niitä täältä kotiin..
 
 
 
 
Tällä aloitin, Latte Macchiato, kun toisen kerran maistoi, se oli hurmiota, niin ihanan kermaista!
 
 
 
 
 
 
 
Ihana kun kahvin tekee oikeaoppisesti lasiin, niin tulee kahvin kerroksien kauneuskin esiin, voiko päivä ihanammin enää alkaa?
 
 
 
 
Sitten perus Cappuccino.
 
 
 
 
Ja namskis iltakaakao!
 
 
 
 
Tämä Espresso oli kuin tervaa, jäänee vieraiden juotavaksi.. ;)
 
 
 
 
Ja vielä ihan peruskahvia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hauskaa leikkimistähän tuo on ja kun hintakaan ei päätä huimannut, sanoisin, että hyvä ostos!
 
 
 
 
 Ps. Kokeiltuani kaikki kahvit läpi irvistellen, jäin kuin jäinkin kahvikoukkuun, enkä voi kuvitellakkan enää aamua ilman cafe con lecheä!! ;)

18 kommenttia:

 1. Olen kahvin suurkuluttaja,joten tuollainen pitaisi valttamatta olla.
  On naita kahvikoneita tullut nyt tanne Israeliinkin,joten pitaa tarkemmin tutustua...
  Ihana tuo rautasanky tuossa edellisessa postauksesa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppäs ihmeessä kurkistelemassa, ne on yllättävän edukkaita nykyisin!

   Poista
 2. Ja me raahattiin Suomesta Dolce Gusto kahvikone :D Olis vaan pitäny käydä Wortenissa, sieltä me on muutkin koneet hommattu :) Onko tuohon koneeseen saatavana Cappuccinoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö...en katsonut noita kuvia tarkasti, tuollahan on ihan selkeesti Cappuccino näkyvillä :)

   Poista
  2. Ehkä se Dolce Gusto on kuitenkin laadukkaampi..? ainakin nillä on miljoona erilaista kahvimakua ja oma pelkkä kapselikauppa nähtiin New Yorkissa!!, siis vaan ja ainoastaan niitä kapseleita kilohinnalla kuin karkkilaareista konsanaan!! =) Nuo tassimot on sellasia isompi discettejä joista llaita lukee viivakoodin.. ja juu, perus cappu löytyy kyllä ja on hyyyväää sekin! ;)

   Poista
 3. Tällaisia juttuja kun näkee ei voi kuin harmitella ettei kuulu kahvinjuojiin... perus pussiteetä vaan....tylsä minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin olin ennen kunnes oli pakko testata ostamaansa, en ollut kuin lapsena kielellä maistanut kupista... ;)

   Poista
 4. voi tuo milka on varmasti super namia. mie raaaaaakastan milkan suklaata.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin ollaan jääty Dolce Gusto-koukkuun, kun sellanen tuli joku aika sitten hankittua. Entinen satunnainen kahvinjuoja huomaa napsauttavansa keittimen päälle heti aamusta ja illalla ja joskus siinä välissäkin :)
  t:Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mäkin pelkään nyt et tulee hurauteltua kahveja iltaisin töiden jälkeen ja sit ei tartte nukkua, noh sitten on hyvää aikaa tuunailla.. ;)

   Poista
 6. Mähän olen teenjuoja! Eräillä messuilla sitten menin ja maistoin niitä kahveja, ja se oli menoa ;) Olen haaveillut tuollaisesta koneesta, mutta noiden kapseleiden hinnat on suomessa ainakin aika arvokkaita ja se on aina jäänyt :( Nyt Italian matkalla taas "joudun" kahvin maailmaan, ja arva vaan, litkinkö mä täällä aina silloin tällöin noita erimakuisia pikakahveja :)
  Oikeaan kahviin ei voi kajota, sillä mahani ei sitä kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin olen ollut aina maitoteen juoja! Ehkä täytyy palauttaa tee iltarutiineihin... nuo tassimot maksaa noin 4€ paketti ja niistä saa 8-16 kuppia kahvia riippuen tyypistä (yleensä 8annosta)...jos se yksi kuppi riittää aamuisin, ei minusta kallista, mutta jos tarvitsee pannullisen niin sitten ehkä.. ;)

   Poista
 7. Kiva postaus! Harvassa blogissa tää esitelty. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!