lauantai 26. lokakuuta 2013

Tiskaamisen ihanuus

Ihanuus on kyllä aika kaukaa haettua, mutta himpun verran kivempaa käsintiskauksesta tekee oikeannäköiset välineet. Värikkäät tiskiharjat ruusunnuppuineen, pehmoiset, ekologiset ja ah, niin pitsiset tiskirätit joita serkkuni minulle virkkailee sekä tietysti Greengaten tiskiaine. Haaveissa vain on mun se elämää helpottava aparaatti nimeltään tiskikone, kapistus joka vielä aniharvaan näkyy espanjalaisissa kodeissa. Meillä on tiskarin paikalla keittiössä pyykinpesukone.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kaikki loppuu aikanaan, niin myös meidän Amerikan reissu ja olemme nyt palanneet road tripiltä tukikohtaan Dallasiin, josta ensi tiistaina lennämme takaisin kotiin Espanjaan. Niin ihanaa kuin reissussa olo onkin, on se myös aika kuluttavaa ja varsinkin kun me edelleenkin teemme tätä budjettimatkailuna niin välillä on vaikka uuden motellihuoneen oven avattua hymy hyytynyt, mutta viimeinen lomaviikko on pelkkää nautiskelua ja oleilua huippukivassa resort-tyylisessä hotellissa jossa meillä on kahden huoneen huoneisto omalla keittiöllä jne...nyt vielä nautitaan, jotta voikin sitten sujahtaa suoraan vuoden kiireisimpään aikaan työelämään mukaan!
 
 

16 kommenttia:

 1. Kiva reissu teillä takana, mutta varmaan tosi ihanaa palata taas tuttuihin ympyröihin. Minä tällaisena "kotihiirenä" ainakin rakastan kotiin paluuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Espanjaan paluuta en odota yhtään, koska Amerikka on minun maani, ja nyt kun päästiin lopuksi tähän hienoon hotelliin, en enää kaipaa omiin lakanoihin tai suihkuunkaan...nyt alkaa hiipiä haikeus lähdöstä pikkuhiljaa... =(

   Poista
 2. Ihanat tiskausvälineet!! Tottakai tiskaaminen on hauskempaa, kun on kauniita työkalut :) Samahan se on ruoan kanssa, koitappa syödä gourme ateria muovilautasista ;)


  VastaaPoista
 3. Ihanat välineet tiskaukseen :) Mun oli kyllä heti täällä ostettava oma tiskikone ja keittiöön mihin piti pyykinpesukonekin mahduttaa niin otimme yhden alakaapin pois, jotta saimme tiskikoneelle tilaa. Että jos sellaista kaipaa kaikki on mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se siitä ostamisesta kiinni ole vaan siitä mihin sen laittaa, jotta me saisimme sen keittiöön, on sieltä purettava puoli kaapistoa ja porailtava monta reikää johdoille ja lisäksi vielä tilattava putkimies vetämään uudet kytkennät...vuokraisäntä ei halua että teen remonttia joten tässä tapauksessa kaikki ei ole mahdollista vaikka kuinka haluaisin... =(

   Poista
 4. On teillä ollut matka, mitä voi sitten kiikkustuolissa muistella. Harmi, ettei teille saa tiskikonetta mitenkään :-(. Tervetuloa kotiin, täällä elämä jatkuu entiseen malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sitähän mä just pelkään et kaikki on niinkuin ennenkin.. ;)

   Poista
 5. Reissaaminen mukavaa, mutta on aina ihana palata kotiin <3
  Kyllä noilla välineillä tiskaaminen sujuu kuin tanssi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin kyllä jatkaa tätä lomaa loputtomiin, mutta toisaalta kiva käydä välillä kotona katsomassa montako torakkaa siellä majailee.. ;)

   Poista
 6. Ihanat tiskausvälineet, jos noilla ei suju niin ei millään :)

  VastaaPoista
 7. Tuollaisilla tiskivalineilla tiskaa ihan iloiten!!!
  Mina tiskaan nopeasti,joten sanonkin aina,etta olen tiskit tiskannut siihen mennessa,kun toinen latoo niita tiskikoneeseen.
  Astianpesukonette en edes kaipaa....

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!