sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kynttelikkö DIY

Löysin kirpulta suloisen romanttiset kyntteliköt ja pidinkin pitkään niitä tuolleen messingin värisenä, kunnes tarvittiin kevennystä ja piristystä!
 
 
 
 
Ja matta-pinkkihän toisesta tietenkin tuli! ;)
 
 
 
 
 
 
 
Jos se oli ennen romanttinen niin nyt se on kyllä supertyttömäinen! Ehkä jopa liiankin, taidan antaa vähän tänään vielä hiomapaperilla sille kyytiä... Sitten olisi vielä toinen kynttelikkö, minkähänlaisen siitä tekisi..?
 
 
 
 
Matkakuvia saatte hetken odotella, nyt kun arki alkaa, kiinnostaa kaikki ihan muu kuin fotojen koneelle laitto, joten muistellaan reissua sitten joskus myöhemmin paremmalla aikaa.
 
Noin niinkuin huomiona sanoisin, että puhelimella otin n. 800 kuvaa joista n. 200 päätyi privafacebookin puolelle ja järkkärillä n. 2500 kuvaa, joten siihen menee hieman aikaa kun valkkailee teille "ne kohokohdat", muuten teillä kramppaa sormi kun rullaatte postausta alespäin.. =)
 
 

12 kommenttia:

 1. Tuostahan tuli ihana. Löytyykös teiltä sieltä vaaleanpunaista spray-maalia? Mä olen täällä mestsästänyt kissojen ja koirien kanssa löytämättä. Kait sitä sitten saisi sävytettyä, sitten ihan suihkulla maalailisi kunnon maalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä täältä ihan sellaisia kunnon prinsessapinkkejä löytyy, mutta mä halusin vanhan roosan (kynttelikkö on siis luonnossa vielä aavistuksen harmahtavampi, noh, siis, enemmän vanhan roosan värinen)...Eikö automaaleista löydy sieltäkään? siis niistä autospraystä?

   Poista
  2. Haaa, no eipäs ole tullut mieleen automaaleja katsastella. Kiitos vinkistä. Suuntaankin sinne kurkkaamaan. Oikein kunnon pinkkiä täältäkin saa, mutta juuri tuollaista vanhaa roosaa olen etsiskellyt!

   Poista
  3. Silloin kun vielä Suomessa asustelin Lahdessa, niin silloin löysin halpahallien autotarvikeosastoilta niitä autosprayta, värejä oli kyllä älyttömästi, toivotaan että natsaa sulla! Ois kiva kuulla tärppäsikö! =)

   Poista
 2. Kyntteliköt ovat kauniit alkuperäisinä, mutta sinut tuntien haluat varmasti tehdä niistä näköisesi :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanan tyttömäiset :) Tosi kaunis kuvio!
  Ihanaa, että ootte päässeet turvallisesti kotiin sieltä alligaattoreiden ja ganstereiden keskeltä. Huima määrä kuvia, niissa menee hetki, kun käy läpi ;)

  VastaaPoista
 4. Tulipa ihana tuosta kynttilänjalasta :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita kynttelikköjä! :)
  x Sarina

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!