sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Vihdoinkin vaaka

No mitä sieltä puketista paljastui? Tietty teidän hyvin veikkaama kauan haaveilemani vanha Konesillan valmistama kaupan vaaka.
Tein oston huuto.netistä ja mielestäni kauppa oli edukas, tosin 80e kuljetuskustannuksia nosti hintaa roimasti. Lisäksi olin kuvitellut vaa an olevan paljon pienempi joten se ei mahtunutkaan keittiöön jonne sitä kaavailin mutta olkoon nyt sitten olohuoneessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 kommenttia:

 1. Siis toi on niin ihana! Mä haaveilen myös tuollaisesta kaupan vaakasta. Omani laittaisin sitten tuonne koinhoitohuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodariin se sopisi kans niiin kivasti, siihen vaan näteissä pulloissa pesuaineita ja pellavapyyhepinoja vaalle! oih! =)

   Poista
 2. Tuo kuljetus on minunkin ongelma,kun haluaisin tuoda jotain antiikkia Suomesta.
  Antiikkiahan loytyy,silla perheellani on suuri museo Suomessa ja tallainen vaakakin siella on ja monta pienempaa.
  Olen joskus ajatellut,etta viela tuon antiikkihuonekaluja tanne kontissa.Silloin 15 vuotta sitten tavaroitani lahettaessani en halunut mukaan mitaan vanhaa.Nyt harmittaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...jos tänne kuljettaminen on kallista niin mitähän teille sitten, teille on vielä yksi merikin välissä...apua!! Varmaan tosiaan olisi edukkainta tuoda valtava määrä kerralla, siis suhteessa..oma museo!!!! WAU!!! noinhan se menee minullakin, että oma tyyli ja mieli muuttuu ajan myötä, vai sanoisinko, kehittyy.. =)

   Poista
 3. Ihana vaaka, vaikka lähetyskulut ovatkin kirvoittavat ! Mutta se unohtuu pian kun on tuollainen ihanuus kotona ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jo niin tottunut noihin postikuluihin, joudun maksamaan kaikesta 10 kertaisen summan suomen kirppulöytöihin nähden, mutta niinkuin sanoit, pian se aina unohtuu!!! =)

   Poista
 4. Vaaka on niin ihana! Mulla on samanlainen ja tiedätkös, tää vaaka on sellanen kapistus, että jopa miehet ovat huomanneet sen meillä! Mitään muuta sisustusjuttua ne ei huomaa, mut tää vaakasysteemi saa niiden pään ihan pyörälle, hih! Niin ja yhdessä kun miehen kanssa oltiin kirppiksellä ja meidän vaakaan törmäsin, mies ehdotti heti että ostetaanko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti!? no meillä meni sitten vähän toisinpäin, kun melkein saatiin riidanpoikanen aikaiseksi tämän roudaamisesta... =) turhaa roinaa kuulemma ja on turhautunut katselemaan mihin kaikkeen roinaan tuhlaan rahojani! =)

   Poista
 5. Todella hieno vaaka! Tuollaisen haluaisin myös kotiini, mutta se olisi kiva laittaa näkyvälle paikalle, ja tilaa ei oikein tunnu löytyvän tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika väkisin tuollekkin piti paikka etsiä, tosiaan kun se oli tarkoitetu sinne keittiöön, muttei mahtunutkaan.. ;)

   Poista
 6. Voi tuommosesta vaa'asta myöskin täälä haaveillaan.Ne on niin nättejä <3
  Onnea uudesta Löydöstä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!