sunnuntai 24. elokuuta 2014

EloArvonnan voittaja

Sunnuntai ja vapaata ja aurinko paistaa! Eli on ollut allaspäivä taasen. Sisällä meillä edelleen se reilut +30 astetta, joten kivempi hikoilla pihalla... samalla on voinutkin sitten viimeistellä tätä alla näkyvää koko kesän kestänyttä projektia...tai itse virkkaukset on olleet valmiina jo ikuisuuden, mutta se päättely, se päättely..tässä muuten näkyy mun kuluneen kesän värit, valkea, minttu ja keltainen ja koska kesä jatkuu täällä vielä varmaan jonnekkin loka/marraskuulle, saatte katsella näitä pidempään, sori.
 

 
 
EloArvonnan-voittajakin on selvillä, siitä kiitos alla olevan kuvan Kisuliinille, joka toimii meillä nykyisin myös live-patsaana.. ;)
 
Leikkelin ja ruttailin nimiä ja koska paperitolloilla leikkiminen on yksi Kisuliinin lempipuuhista, ei mun askartelusta meinannut tulla mitään, joten me tehtiin diili. Kisuliini sai herkkuruokaa nimilappujen teon ajaksi ja sitten koitti lempihetki, laitoin nimilaput kippoon ja aikansa Kisuliini leikki käpälällä lappujen kanssa (eli sekoitti) kunnes nappasi yhden lappusen jonka kanssa lähti leikkimään parvekkeelle. Hieman sain perässä juosta, että ehdin kurkata nimen, joka oli:
 
MARJA-LEENA
 
"Kahdella arvalla mukana. Onhan mulla pinkki älypuhelimeni, Lumia 625. Ei suojakuoria enkä edes tiedä, mitä ne yleensä maksaa. Sellaiset Kreikka-kuvioiset voisi olla aika kivat.. postin.tuomaa@gmail.com
Niin ja jako täällä http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/p/arvonnat.html"
 
 
 
 
Onnea Marja-Leenalle, laitatko osoitteesi pitsipipari@gmail.com niin postittelen voittosi pikimiten.
 
Kiitos kaikille vastanneille, tulostin vastauksenne ja laitan laatikkoon odottelemaan yhtä juttua vähän aikaa, saatan ehkä joutua vielä uudestaankin arpomaan.. ;)
 

16 kommenttia:

 1. Mikäs kude sulla on käytössä? Ontelo, trikoo vai jokin muu. Mä haaveilen virkatusta matosta pikkuvessaan, mutten ole saanut aikaiseksi hommattua tykötarpeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valkea on ohuempaa onteloa ja minttu paksua trikoota ja keltainen "normipaksua" trikoota. Mintut raidat tuntuvat vähän jäykiltä ja paksuilta, keltainen ehdottomasti paras. Valkeaa onteloa en jaksanut pesten kutistaa ensin joten virkkasin ne kerrokset tosi löyhäksi jos sitten kutistuu pesussa niin ei rupea ainakaan pahasti toivottavasti kinnaamaan. Meillä on noita mattoja joka huoneessa, ihan parhaita ja mä teen niistä aina sen kokoisia että mahtuvat koneeseen.

   Poista
 2. Onnea voittajalle!
  Komea "kissapatsas" ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tähyilee kattoa missä se näkee nykyisin jotain pikku-ukkoja, tiedä häntä.. =D

   Poista
 3. Onnea voittajalle. Varmaan Kisuliiini suoritti arvonnan puolueettomasti. Mahtavaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan varmasti! Pitkään se sitä kippoa vispas et varmasti on laput sekaisin ja päällimmäisen siitä sitten suuhunsa nappas ;)

   Poista
 4. Kauniit värit työssäsi. Multa ei jostain syystä ole koskaan onnistunut virkkaus eikä kudonta. Molempia kovasti haluaisin osata, varsinkin kun toisten ihanuuksia katselee. :)
  Teillä on siellä kyllä aivan kadehdittavan ihanat ilmat. Täällä on ollut pitkään jo harmaata ja sateista. Tosin tänään on ollut vähän parempi ilma, mutta tottakai mä olen viettänyt päivän tiukasti sisätiloissa, töissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän melkein läpi vuotisen kesän takia tänne on tultu, tai ei oikeastaan niinkään sen lämmön vaan auringon takia, ollut kyllä suuri vaikutus mieleen ja jaksamiseen ja stressin sietokykyyn.

   Minä en todellakaan ole mikään mestari virkkaamisessa, opettelen vieläkin välillä perussilmukoita uudelleen ja uudelleen YouTubesta.. ;) En esim. osaa lukea niitä ohjeita että voisin tehdä sellaisen pitsimaton, suoraa pukkaa vaan! =D

   Poista
 5. Onnea voittajalle! Ja söpönen kisuliini :-))
  No on teillä vielä lämmin! Usko tai älä, mutta meillä tarvitaan jo lämmitystä sisätiloissa.... Melkein koko tämän viikon on lämmitys ollut päivisin päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin piti viime yönä kaivautua lakanan alle, mies piti tuuletinta niin kovalla, että jalat oli jo kohmeessa.. ;)

   Varmaan tosiaan jos siellä on nyt sadellut paljon niin on ilmassa koleutta ja lämmitys jo paikallaan... =(

   Poista
 6. Voisiko sitä kesää mitenkään vierittää tänne päin... *Kuuntelee tauotonta sateen lotinaa* Vaan kun on postia odotettavissa, niin sehän valaisee jo puoli pihaa. Eli matkan postilaatikolle :) Laitoin sähköpostia ja niiaan kauniisti onnittelujen äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja-Liisa, just laitoin siulle postia takaisin ja puketti lähtee matkaan vielä tänä aamuna! Ensi viikon puolella siis odotettavissa kirkasta.. ;)

   Poista
 7. Että hellettä siellä? Ja meillä syksy tekee sateen kanssa tuloaan...
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kesä vielä tavallaan myöhässä, ei olla vielä kunnolla oltu oikeastaan kertaakaan noissa elokuun perus +45 asteissa, tässä +35 näyttää vakiintuneen.. ;) mut tää on siis ihan normaalia, elokuu on vuoden paras (kuumin) kuukausi ja syksyn enteitä alkaa tulemaan yleensä vasta joskus lokakuun tienoilla, jos tulee ollenkaan niin kuin viime vuonna...

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!