lauantai 30. elokuuta 2014

"Kesä"matot

Vielä mä ehdin, vielä mä ehdin!! Nimittäin elokuu on vielä kai Suomessakin kesäkuukausi ja minulla on viimeiset hetket aikaa ilman kauhiaa noloutta vilauttaa ne "kesä"matot jotka tein. Tulkoon teillä callunat ja kynttilät, mutta meillä pysyy minttumatot kunnes joulumatot tulevat hätiin..ehkä...jollen kyllästy tähän pirpsakkuuteen. Niin, ne joulumatotkin kun pitäisi tehdä, mun ehkä kannattaa jo aloittaa tällä vauhdilla.. ;)
 
 
 
 
Matoista PITI tulla ihan suorakaiteen malliset, mutta kun niitä puolihuolimattomasti altaalla virkkailin, huomasin molempien kohdalla, että ai ai, ei ole oikein mennyt silmukat tasan, joten mun oli pakko virkata mintulla vielä reunuksetkin että kiemurtelu tasoittuisi.. =)
 
 
 
 
 
 
 
Hyvää viikonloppua kaikille! <3
 

8 kommenttia:

 1. Ihanat matot ja mikä parasta: niistä näkyy, että ne ei ole mitään valmista tehdastekoa. Eikun joulumattoja kohden :-)

  VastaaPoista
 2. Tee postaus Malagan kivoista paikoista. Mihin veisit ystäväs siellä? Ollaa tulossa parin viikon päästä Fuengirolaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Amalia!! Kiitos postaustoiveesta. Harmi, että tämä tuli näin tiiviillä ajalla, nyt parin viikon aikana en valitettavasti ennätä "kuvausmatkalle" Malagaan, googlen kuvien käyttö taas ei tunnu luontevalta...Malagan kaupungissa on hurjasti nähtävää ainakin päiväseltään, puhumattakaan ympäröivistä kaupungeista..jos tahdot, laita viestiä pitsipipari@gmail.com ja voin tarvittaessa kertoa lisää

   Poista
 3. Hienosti kerkesit, ihanan pirtsakat matot!

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!