sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Yöpöydät

Tuunaus vuorossa tällä kertaa yöpöydät, erikoisen malliset, joten kiinnostuin näistä heti. Pähkäilyn alla vielä jäävätkö nämä meille vai etsivätkö suoraan uuden kodin, aika näyttää.
 
 
 
 
Luin juuri uutisen, jossa oli vuoden 2015 sisustustrendeistä, totaalisen out ovat maalaisromantiikka ja tähdet, joten kaikki jotka ovat samaa mieltä, nyt simmut kiinni! =)
 
(Annia Sloan kalkkimaalit, Pure White ja Paris Grey)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

32 kommenttia:

 1. Wau! Kylläoä ilme muuttui tuunauksesta!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit.
  Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Yöpöydät ovat tosi kauniit. Trendit tulee ja menee, ei niistä kai kannata ihan kirjaimellisesti välittää. Jatka vain valitsemallasi tiellä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tietenkään, jokaisen koti on sellainen kuin tykkää, tuo kyseinen uutinen on vain somessa aiheuttanut niin paljon puhetta, että huumorilla oli se pakko tuohon laittaa.. ;) Kiitos kehuista <3

   Poista
 4. Muutos on ainakin mahtava ja ehdottomasti parempi kuin alkuperäinen, olipa sitten muodissa tai ei! Hauskan muotoiset ovat ja sisätilaakin näyttäisi olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapit on kyllä tosi tilavat, mutta vielä en tiedä kuinka käytännölliset yöpöytinä, ovat vanhat baarikaapit oikeasti ja sisällä vain keskellä sellainen ns. puolikas hylly, joutuu varmaan rakentamaan pömpelin sisälle itse jonkun tason että saa lehtiä ja rasvoja jne ojennukseen..

   Poista
 5. No tuli hienot! Niin romanttiset!

  VastaaPoista
 6. Todella makeen muotoiset! Hieno lopputulos, hienosti onnistuit :) Jotkut metalliset nupit tohon niin sehän on ihan trendikäs jo taas ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on etsinnässä Ranskasta vanhat posliininupit, enemmän mun tyyliä.. ;)

   Poista
 7. Oi tulipahan mielettömän hienot. <3 Iloista sunnuntaita.

  VastaaPoista
 8. Ihanat! :) Kun on oman mieleisen tyylin löytänyt, niin mitäpä sitä trendien perässä muuttamaan, itse olen ainakin siis tänä vuonna totaalisen out kun tähdet ja maalaisromantiikka miellyttää vieläkin silmää! :D ja varmaan jatkossakin, mutta eipä haittaa kun itse viihtyy ;)

  VastaaPoista
 9. Minä luin saman jutun ja melkein kimpaannuin...Kukahan senkin jutun oli keksinyt...ja pah, sanon minä! :D

  Hienot on tähtikuviot! ☆

  VastaaPoista
 10. Voi että sä olet taitava!!!
  Upeat tuli, ♥

  VastaaPoista
 11. Voi, että miten mahtava tuunaus. Kiva katsoa ennen kuvia..eipä olisi uskonut tunnelman muuttuvan noin påaljon. Maalipinta näyttää kyllä tosi kauniilta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan noiden kalkkimaalien samettipintaa, tuoleissakin tuntuu kuin silkillä istuis! =D

   Poista
 12. Tosi kivat, erilaiset yöpöydän ja hieno lopputulos tuunattuna! Osuin tänne toisen blogin kautta ja näytti niin kivalta, että liityin lukijaksi :) Tervetuloa myös kurkistamaan Kivi&kakkua ;) kivikakku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan pölinöitäni, toivottavasti viihdyt matkassani <3 täytyypä käydä kurkkimassa teilläkin!

   Poista
 13. Voi ihanuus ♡
  Tykkään tähdistä ja maalaisromantiikasta ja tulin lukijaksesi.
  Toivottavasti kerkeet vastavierailulle!

  VastaaPoista
 14. Ihan huipputuunaus, heti huolisin itselleni. Hyvää viikonloppua Mari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että joku kelpuuttaisi nämä kotiinsa.. ;) Mitä ihanaisinta tiistai-iltaa Kaisa <3

   Poista
 15. VAlkoinen maali kunniaan vaikka muakin on moitittu huonekalujen pilaamisesta niin näkeehän sen tässäkin erittäin onnistuneessa tuunauksessa että roviolta nuo täten säästyivät! Hui.. Mun äokän ope laittais mut tukiopetukseen ;))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, mua on haukuttu sekä huonosta suomenkielestä, että vanhojen huonekalujen raiskaamisesta huonoilla tuunauksilla, joten samassa ihanassa shabby-veneessä ollaan!! =D

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!