tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kurkistus uuteen kotiin

VIIMEINKIN!!!
Johan tässä pääsi pieni tahaton blogitauko syntymäänkin..on ollut nyt niin paljon kaikkea, kisu sairastelee ja duunailen yhtä uutta projektia ja kotona ei tapahdu juuri mitään viikkosiivousta kummempaa kunnes tajusin että ettehän te ole edes nähneet vilaustakaan uudesta kämpästä!

Joten kierretään asunto nyt sitten läpi "juuri ennen muuttoa"-vaiheessa ja katsellaan sitten myöhemmissä postauksissa miltä koti alkaa näyttämään kun aloin mööbleeraamaan sitä. Asunnolle ei ole siis näissä kuvissa tehty mitään vaikka ei mitään isoa remonttia myöhemmin tehtykään.
 
 Alla oleva kuva leffahuoneen ovelta eteisestä ja tästä meno jatkuu muihin huoneisiin. (vasemmalle jää pikkuvessa, takaoikealle ulko-ovi, edessä oikealla keittiö ja vasen ovi olkkariin.)
 
 

Eteinen
 
Leffa/ompeluhuone.
 
leffa/ompeluhuone
 
Alla kuva pikkuvessasta joka on kirjaimellisesti pieni. Mun peppu ei saa levitä senttiäkään tai en mahdu lavuaarin ohi pöntölle, nyt jo pitää kulkea sivuttain, tässä on taas suunnittelijalta järjen riemuvoitto mutta kyllä mä silti liputan kahden vessan puolesta. Tästä tosin tulee ns. kisuvessa.
 
 
pikkuvessa
 
Sitten kurkataan keittiöön josta voi kivasti tähyillä merta tai auringonlaskua tiskaillessa. Jääkaappi, liesi ja uuni oli varastettu ennen kuin ehdittiin ostaa asunto (normaalia siis täällä).
 
 
keittiö
 
keittiö
 
Kylpyhuone jonne pitäisi saada mahtumaan pyykinpesukone jolle ei ole paikkaa muualla kun ei voi laittaa parvekkeellekkaan kun ei ole vesiputkia lähistöllä. Tänne joutui siis miniremppaa tekemään.
 
 
kylpyhuone
 
Toisin sanoen, tuo turha pidé-allas saa kyytiä!
 
 
kylpyhuone
 
Kylpyhuoneen vieressä on "isompi" makuuhuone jonne mahtuu juuri ja juuri parisänky, eipä sitten muuta joten äärimmäisen helppo sisustaa.. ;) Tästä makkarista on leveät ovet ja käynti parvekkeelle.
 
 
makuuhuone
 
Viimein päästään mun lempihuoneeseen eli olohuoneeseen! Siellä kahdet isot ikkunat joista toisesta käynti parvekkeelle ja näkymä Välimerelle ja aamuaurinkoon. Asutaan niin ylhäällä, että kirkkaalla ilmalla näkee horisontissa siintävän silhuetin Afrikan vuorista!
 
olohuone
 
Toisessa reunassa olkkaria siis tuollainen ruokailutila syvennys johon mahtuu juuri ja juuri pieni pyöreä pöytä.
 
 
olohuone/ruokailutila
 
Lopuksi vielä nautiskelemaan auringosta parvekkeelle, huomaathan että tärkein kaluste on jo sinne viety! ;)
 
 
parveke
 
parveke
 
 Yhteenvetona siis uudessa asunnossa (kerrostalo) on 2mh, kph, wc, olohuone, keittiö ja parveke.
Meidän asuinpinta-alat näyttävät kutistuvan kun ikää tulee lisää mutta perhe ei näköjään kasva, joten nykyisessä asunnossa on sisällä noin 63neliötä ja partsilla jotain 15 ja mainiosti ollaan tykätty tästä kompaktimmasta asumisesta.
Vielä kun saisi säästettyä rahaa (kestää kyllä tovin) parvekelaseihin niin saisi parvekkeenkin teho käyttöön, nyt sinne tuulee välillä niin lujaa että vaikka muuten olisi lämmin niin ei siinä kärsi istua ja tietysti lasitus laajentaisi kisuliininkin reviiriä ja helpottaisi meidän kulkemista, nyt täytyy varotella ovista kulkiessa ettei marakatti luikahda menojaan...
 
Lupaan taas aktivoitua tässä postaamisessa, yksi haastekkin on tekemättä, mutta siihen sitten toisella kertaa <3 

8 kommenttia:

 1. Kylläpä on mukavan oloinen asunto �� ja mitkä maisemat :-)
  Millä tavalla ovat päässeet varastamaan kodinkoneita, ulko-oven lukon rikkoen?
  <3 Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi vaan siinä vaiheessa kun edellinen asukas on poistunut niin kiinteitövälitys oli käynyt tyhjentämässä koko asunnon irtilähtevän irtaimiston, kaikki kalusteet ja kodinkoneet jne. =(

   Poista
 2. Wau mitkä maisemat, kyllä kelpaa ikkunoista ulos katsella. Onnea uuteen kotiin! Täällä odotellaan innolla kuvia sisustus vaiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, minäpä alan samantein katselemaan kuvia koneelta!

   Poista
 3. Ihanalta näyttää asuntonne ja mitkä maisemat! Toivottavasti pian saamme nähdä kaiken kalustettuna.

  VastaaPoista
 4. Ihanan aurinkoinen parvele:) Kiva, kun huomasit ottaa kuvia tyhjästä asunnosta. Nyt saamme seurata, millaiseksi sisustatte kotinne. Toivottavasti kisuliinilla kaikki hyvin, meillä Hugo on myös sairastellut - voi sitä huolen määrää, mitä nämä karvaturrit saavatkaan aikaiseksi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä ihme Hugolla on? Meidän Kisu on juu sairastellut paljonkin ja tuntuukin oudolta kun on vielä niin vähän aikaa meillä ollut että kuinka on mahdollista että sillä on kaikki mahdolliset vaivat jo...ihottumaa jonka syytä ei tiedetä ja nyt maksa-arvot todella korkealla, odotellaan tuloksia onko vaan joku hetkellinen myrkytys raa asta lihasta vai jotain vakevempaa.. =(

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!