keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Uuni

Oli kyllä tuo uunin (ja lieden, jääkaapin ja pesukoneen) hommaaminen semmoinen urakka, että ihan vähään aikaan en halua mennä takaisin kodinkoneostoksille jos ei ihan pakko. Jos nyt otetaan sieltä edukkaimmasta päästä tarjonta niin millä ihmeen ilveellä niitä vertailet kun kaikki on nykyisin A++ tms. Hermo siinä meinasi palaa, molemmilla. Päädyttiin sitten El Corte Inglesin Baley uuniin (sama kuin Boch mutta Espanjassa tehty), saman merkkiseen lieteen tosin eri kaupasta ja pyykinpesukoneessa ratkaisi syvyys ja jääkaapissa korkeus koska tilat olivat rajalliset.

Uuni toimii, tosin sitä käytetään aika harvoin, liesi piipittää niin kovaa ääntä hipasukytkimissään että kisukin säikkyy, jääkaappi varmaan fuskaa kun jäätää takaseinää ja pyykkärin yksi ohjelma ei toimi kunnolla tai aina... Ai pitäisi viedä takuuhuoltoon, mä en yksinkertaisesti jaksa sitä sähläämistä näitten kanssa ennen kuin on ihan pakko eli virta katkee lopullisesti.. ;)
 
 
 
 
 Keittiössä samat koivun väriset ovet kuin edellisessäkin asunnossa (sama talonyhtiö!) ja sävy ei edelleenkään kuulu lemppareihin mutta ei kyllä kuulu lemppareihin ne DC-FIXillä kyllästetytkään joten näillä mennään. Uudet valkeat vetimet mulla olisi jemmassa jos mies antaa vaihtaa, täytynee aloittaa pehmittely.. ;)
 
 Laskutasoa on vähän ja niin kuin mies vinkkasi, kärräämällä Kitchen Aid, vaaka ja sun muut härvelit ulos sitä tulisi roimasti lisää mutta kun mie en halluuuu...

 
 
 
Toisella seinällä on sitten IKEAn peruslaatikosto, täytynee keksiä siihen joku tuunausidea, niin tylsältä se nyt näyttää tuossa, vinkkejä otetaan vastaan.
Haaveilen tuohon laatikoston päälle kirppikseltä löytämääni lautashyllyä mutta tuon seinän toisella puolella on sähkötaulu joten ei siihen kukaan uskaltane kiinnittää mitään...
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Corten takuu muuten toimii mainiosti. Vähän kuin Stokka Suomessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin oon kuulllu, harmi et vaan uuni, siis ainut joka vielä kunnolla toimii, on ostettu sieltä Cortesta.. :(

   Poista
 2. Määkin inhoan tuota kodinkoneiden miettimistä. Toivottavasti sitä rumbaa ei heti tarvi tehdä. Ihania yksityiskohtia sulla keittiössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneks sitä nyt ei koooovin usein tartte pähkäillä, tämäkin oli harvinaista että näin monta kerralla..

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!