maanantai 4. toukokuuta 2015

Día de las Madres

Tietokoneen kuvaohjelma tökkinyt oikein urakalla ja vaikka kuinka suunnittelin, tämä postaus tulee nyt myöhässä. Meillä vietettiin eilen, sunnuntaina täällä Espanjassa paikallista Día de las Madres eli äitienpäivää ja täytyihän sitä vähän herkkua leipoa (siitä myöhemmin) ja lahjuksia antaa.
 
Tämä beige/valkea virkattu pyöreä matto sai vihdoinkin viimeisen silmukan suljettua ja työ valmistui juuri ajoissa tähän juhlapäivään. Äitini tosin tiesi matosta, koska oli itse maksanut siihen kuteetkin, tilaus oli yksivärinen beige, mutta kun kuteet uhkasivat loppua liian aikaisin, täytyi laittaa vähän valkeaa joukkoon.
 
 
 
 
Malli on Aura, johon tein "simpukka"-reunuksen nirkon sijaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tuo viime viikko meni kyllä ihan vaan juhliessa, täällä oli 5 päivää kestävät Kansainväliset Päivät eli Feria internacional de los pueblos jossa idea kiertää maailman ympäri viidessä päivässä.
 
Kyseessä on siis valtava torialue jonka loppupää on täynnä erilaisia kerhotaloja jotka eri maat ovat sisustaneet omansorttisiksi ja tarjoilevat ominaista ruokaa, juomaa ja ohjelmaa.
 
En jaksanut ottaa kameraa mukaan niin käykääs halutessanne lukasemassa tai katsomassa vain kuvat tuolta 2013 postauksesta johon linkki tässä alla.
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Kaunis matto, sopii tuohon :) Muutenkin niin seesteistä.
  Onnellista ja aurinkoista äitienpäivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, voiskin tehdä tuollaisen myös sitten itselleenkin! Juu, minä olen mamma vain tuolle miun pikku kisuliinille <3

   Poista
 2. Aivan ihanan kaunis matto ja juuri kaksivärisenä minun mieleiseni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sanoin äipälle aamulenkillä samaa, että munkin mielestä se on kivempi tolleen, vähän kuin räsymatto mutta pyöreä! =)

   Poista
 3. Kiitos Mari. Matto valmistui sopivasti, kiitos myös maukkaasta porkkanakakusta. Kivaa, kun viikon välein voi juhlia äitienpäivää. :-)

  VastaaPoista
 4. Voi että miten kaunista, taas kerran. ♥ ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!