torstai 7. toukokuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria-haaste

Sain Uraäidin Elämää-blogista Ilahduta bloggaajakaveria-haasteen viime kuussa ja nyt vois käydä sen kimppuun. Yleensä en niin innostu näistä haasteista, mutta tässä oli jotenkin niin söpö ajatus.
 
 
 
 
Haasteen säännöt:
 
- Kirjoita blogiteksti jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esim. postittamalla hänelle kortin, kirjeen, herkun, jotain omatekemää tai vaikka ihan vain mukavan hyvänmielen sähköpostin, ilahdutuksen ei siis tarvitse olla materiaa eikä sisällöllä "kilpailla".
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse itse enää jatkaa haastetta. 
 
 
 
 
 
 
 
Haasteen saa:
 
 
 
 
 
Haastetut, ymmärrän että tämä haaste on jo varmasti pyörinyt blogeissa tovin joten ei paineita jatkamiselle, toisaalta jotain pikkukivaa olisi minulla mielessä.. ;)
Jos jatkat haastetta, muista laittaa minulle vaikka johonkin uusimpaan postaukseeni maininta niin muistan tulla kurkkaamaan postauksesi mahd. pian! <3
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Yritän viikonloppuna muistaa laittaa haastetta eteen päin :)

  VastaaPoista
 2. Viimeistään juhannuksen jälkeen saat postia. ;) Vai onko jokin hyvä hetki, että saisi jonkun matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamí tulee kyllä kesäkuun alussa Suomeen ja tulee taas elokuussa piipahtamaan joten se varmaan voi toimia kuriirina jos jaksat treffata sitä! <3

   Poista
  2. Mielellänihän me toisin jutun/jutut/tai jotain, mutta ehkä tyydyn treffaamaan teidän äitiä. Tai sitten postitan jos en jaksa odottaa juttujen julkaisua blogissa.

   Poista
  3. Hahaa, ok ilmoita sit jos päätät postittaa ni katotaan onko sulla tää meidän uuden kodin osoite! pus pus <3

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!