lauantai 6. kesäkuuta 2015

Sininen vaaka

Tämä kirppislöytö jaksaa ihastuttaa minua kerta toisensa jälkeen kun vilkaisen sitä. Joku tuossa kirkkaassa sinisessä värissä joka pilkottaa kaiken tuon ruosteen alta kiehtoo minua kovasti. Ja hei, taas sininen väri, josta on tulossa selvästi tämän kevään/kesän lemppari.
 
 
 
 
 
 
 
 Meillä on näköjään syntymässä joku hassu vaaka-kokoelma tuohon vitriinin tasolle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Keräsin jo kaapista pois kaikki siniset GG:t, teen niistä sommitelmaa keittiön hyllylle, vielä olisi kaksi kaapillista tuota GG kuppia ja kippoa kertynyt, täytyisi nuitakin vähän sommitella johonkin viksumpaan asentoon..
 

11 kommenttia:

 1. Oi, miten ihania aarteita sinulla onkaan. Vitriinin asetelmissa on suloinen värimaailma<3 Meilla olisi varastossa tuollainen valkoinen vaaka...pitäisikohän hakea se sieltä keittiön somistukseksi...
  Aurinkoa viikonloppuusi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niitä astioita ei ole itseasiassa edes aseteltu mitenkään kaappiin erikoisemmin, tungettu vaan... =D nyt just ajattelin, että kun otin kaikki sinisen maailman astiat sieltä pois että voisin tehdä jotain kivaa sommitelmaa.. ;) joooooo, hae nyt kiireen vilkkaan ihmeessä se vaaka, siihen voisi laittaa vaikka mausteita jos tallessa vielä se "lautasosa" tai kukkia jne...mene jo!! =)

   Poista
 2. Ihan ensiksiksi Sydänlämpöiset Onnittelut teidän uuteen kotiinne<3 ja kisumisulle rakkaat halit<3
  Katselin ihania kuviasi taaksepäin sillä enhän ole täällä käynyt vähään aikaan. Aika se vaan jotenkin aina kulkee ja sen myötä ajatukset, mutta olet mielessäni, Mari<3
  Olet kovasti muuttunut kuvasta en olisi kyllä tunnistanut, Ihana Mari<3
  Vaaka on mielenkiintoisen näköinen ja ruoste ja sininen sopii hyvin yhteen! Oiva väribaletti tanssivat keskenään, Pidän!
  Halit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiustenväri vaan muuttunut, tosin jo aikoja sitten, pidin vaan tarkoituksella pitkään tuota mustatukkaista kuvaa ettei niin helposti tunnistaisi, nyt on jo ihan sama vaikka joku "bongaisikin" kun en ole enää niin "julkisessa" työssä.. ;) Kiva kun käyt aina välillä, hyvä mieli tulee joka kerta ihanista kommenteistasi!

   Poista
 3. Aivan ihana tuo GG-kaappi, voi luoja <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo GG-kaappi, voi luoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minä olen vähän hurahtanut noihin astioihin ja niistä on jo vähän ylikuormitusta kun edelleen vain 2 hengen taloudessa asustellaan mutta käytössä ne kuitenkin onneksi ovat, värimaailma kerrallaan! ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voi rakas Heidi murupulla, sinulla on mahtava kokoelma itselläsikin, se sun hylly on niin mahtis!

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!