lauantai 27. kesäkuuta 2015

Tyynylöytö

Tovi sitten löysin Primarkista tällaisen kivan tyynyn joka sopii mukavasti meidän kodin tyyliin. Vanhahan se ei tosiaankaan valitettavasti ole, mutta näyttää entisaikojen jyväsäkiltä.
 
 
 
 
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Kaunis tyyny ! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Allidaalia <3 mitä kivointa sunnuntaipäivää sinullekkin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari! <3 hmm...mä en edes kehtaa laskea kuinka monta vaakaa mulle on kertynyt jo tänne kotiin pitkin poikin, mies aina nauraa että vaikuttaa kuin olisin joku syömishäiriöinen!! =D

   Poista
 3. No tuo sopisi hyvin meillekin sävyjensä ja tunnelmansa vuoksi. Olen sovitellut samantapaista vaakaa keittiöömme...mahtoikohan inspis tarttua täältä...en enää ole varma, mistä nämä kaikki vaikutteet tulevat:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä muistan kun puhuit että sulla on varastossa tollanen vanha vaaka, hyvä kun olet hakenut aarteen esille, nyt mietit sille vain arvoisensa paikan tai ehkä tuunaat sitä enemmän omaksesi? Heh, hauska jos nämä inspikset näyttävät toimivan molemmin päin.. ;)

   Poista
 4. Voi Primark! Nyt tuli taas Lontoo- kaipuu päälle. Tyyny on kaunis.
  Kasvihuoneprojekti alkaa meillä olla valmiina, joten nyt voisi siirtyä sisätilojen piristelyyn. Käyhän kurkkaamassa kasvarikuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta on kyllä Ikeaan kyllästyttyäni tullut sellainen oikea turhuuden lelukauppa mulle..kiva käydä hakemassa muutamalla eurolla mielenvirkistystä jolla ei ole niin kovin tunnearvoa jonka voi sitten laittaa kiertoon seuraavan jutun kohalle osuessa.. =D tulen ihmeessä kyläilemään, varmaan vähän viiveellä töiden takia, mutta tulen kyllä!

   Poista
 5. Ihana! Mä kanssa nappasin Dublinista Penneysistä mukaan yhden iloisen turkoosin tyynyn :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi <3 mä tykkään kyl kans, sopii hyvin tähän tämänkesäiseen sininen-hullutukseen.. =D

   Poista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!