lauantai 18. heinäkuuta 2015

Penkki

Eipäs arvotakkaan vielä kun kuvat palkinnoista olikin niin huonoja, että täytyy kuvata uudemman kerran.
Joten kurkataan partsille jonne ilmestyi löytönä omilta roskiksilta tuollainen puutarhapenkki. Istuinkansi nousee ja alla säilytystilaa. Harmi kun en tajunnut ottaa "ennen-kuvaa", oli se vaan niin järkyttävässä kunnossa kun se illan kähmyssä roskiksilta miehen kanssa kotiin kannettiin (kenenkähän naapurin tämä muuten on? ;) )
Tosiaan, pesin ja hioin pintaa vähäsen, en niinkään tulevan maalin (Annie Sloan kalkkimaali) takia vaan pinta oli niin huonossa kunnossa, ollut varmaan pihalla sateessa edellisellä omistajalla.

Sitten vaan maalia sutiloiden päälle ja tässä lopputulos. Tämähän ei ole mitenkään ihmeellinen malliltaan mutta just tuon kokoiselle penkille oli tarvetta parvekkeella kun sen vanhan rautasängyn jouduin tilanpuutteen vuoksi myymään eteenpäin.

Olkoon nyt tovi tuolla ja kun kyllästyy niin voi taas laittaa kiertoon, eipähän ollut kallis väliaikaratkaisu!
 
 
 
Rouheat säkkikangastyynyt Strömshaga Sweden, pitsikoristeinen Primark.
 
 
 
 
 
 
 
Tästä alemmasta kuvasta muuten näkee vähän huonejärjestystä, eli parvekkeelta kahdet isot ovet/ikkunat sisälle, vasemman puoleiset johtavat olohuoneeseen ja oikealla kuvassa makuuhuoneeseen.
 
 
 
 
Mitä ihaninta viikonloppua toivottelen teille kaikille lukijoille, meillä vain rentoilua tiedossa, eilen illalla käytiin Mijasin kylässä Festival de la Luna Mora- tapahtumassa, jossa pimeän tullen sytyteltiin vähintään 10 000 kynttilää jotka hämyisesti valaisivat kylän raittia, aika romanttista!
 
 

18 kommenttia:

  1. Hyviä nämä tienvieren "kierrätyspisteet" täällä!
    Kiva penkki, hyvä löytö!
    Kaunista viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin, mitä vaan maan ja taivaan väliltä voi kyllä bongata! hihi...eilen tein taas löytöjä, eikun tuunaamaan! =D

      Poista
  2. Olipas edullinen löytö:) Kannattaa aina kulkea silmät auki, sillä aarteita voi löytää yllättävistä paikoista. Valkoinen on aina hyvä valinta, ja nuo tyynyt sopivat tosi hyvin paikalleen. Nuo ennen-kuvat ovat kivoja katsoa - näkee työnsä jäljen oikein realistisena. Innoissaan tuunatessa vaan kuvien ottaminen meinaa helposti unohtua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä meinaan aina unohtaa ottaa ne ennen-kuvat, yleensä edes muutama sutaisu on jo maalilla tehty kun muistan että ois nekin kuvat kiva napata, mut kun on niin täpinöissään ettei malta! =D

      Poista
  3. Ihana seurata näitä löytö-juttujasi (ja muutakin), jotka muuttuvat niin kauniiksi käsittelyssäsi. Oletko kokeillut Annie Sloanin maaleja Ikean kalusteisiin, toimiiko? Täällä olisi sellainen projekti suunnitteluvaiheessa.
    Terkuin, vakkarilukija Nallemummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Nallemummi <3 Olet kyllä ollutkin pitkään lukijani, kiitos siitä <3 Olen juu tuunannut montakin Ikean huonekalua, hyvin tarttuu AS maalit kaikkiin pintoihin ilman minkäänlaista pohjatyötä, suosittelen kyllä lämmöllä! ja niitä on niin helppo sekoitellakin keskenään, eivät haise, ovat myrkyttömiä ja kuivuvat nopsaa! Mitäs meinasit tuunailla?

      Poista
    2. Heips! Sellainen Lack (tai sinnepäin) tv-taso, 4-lokeroinen, nyt tylsä pähkinän värinen sekä meidän kerrostalon roskiksesta pelastamani kukkapylväs. Kiitos kannustuksesta <3, toivottavasti onnistun....kerron joskus :)

      Poista
    3. Lack-hyllyjen materiaaliin tarttuu kyllä AS maalit hyvin ja kestävästi! Varmaan 2 kerrosta tarvii kyllä laittaa että saat peittävän, annahan sudin heilua vaan rohkeasti!

      Poista
  4. Olipas hieno löytö! :)
    Ja hieno tuosta penkistä tulikin! :) Jotain tuon tyylistä mietin pari vuotta sitten meidän parvekkeelle, mutta totesin, että olisi tila tullut turhan ahtaaksi. ;)
    Ihanat nuo säkkikangastyynyt!
    Teidän parveke näyttää kyllä tosi kutsuvalta. <3

    Mukavaa sunnuntai-illan viettoa sinulle sinne! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emppu <3 Se on aina vähän harmillista kun nuo tilat ovat rajatut mutta kaikkea ihanaa maan ja taivaan välillä olisi tarjolla! ;)

      Poista
  5. Onpa söpö penkki! Miksen mä löydä koskaan mitään tollasia?! :D Voi on varmaan ollu huikeen hieno ilta! Mä niin odotan kun päästään vajaan kuukauden päästä kreikan sametinpehmeisiin öihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, te olette lähdössä Kreikkaan!! Mahtavaa!! Se on muuten yksi niistä paikoista Euroopassa jossa en ole käynyt ja haluaisin niin kovin, ensin muutamaksi päiväksi Ateenaan ja sitten siitä johonkin unelmasaarille löllimään viikoksi ilman mitään paineita nähdä ja kokea, olla vaan ja nauttia!

      Poista
  6. Kiva ja suloinen penkki!
    Ihana tuo teidän huonejärjestys... :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!