torstai 10. marraskuuta 2011

Ostoksia

Tarttuihan sieltä IKEAn reissulta matkaan taas vaikka mitä, niitä kuvailen myöhemmin, mutta sitten käytiin myös BAUHAUSissa, josta ostimme sähkötakan sulostuttamaan olohuonettamme. Paikkaansa eikä "koristeluitaan" se ei ole vielä löytänyt, mut annetaan aikaa..Se on kiva kun voi laittaa pelkän valon/tulen päälle tai sitten sen lisäksi lämpöpuhalluksen, joten ihan kiva varmaan talvella kun on koleaa.


 Asettelin myös lasikantiseen kippoon Vihreitä Kuulia, yritin pyramidin mallia, mut eihän tuo tahtonut pysyä kasassa. Meidän minikuusi...hih..


Lämpöisin Terveisin,
MARI

2 kommenttia:

  1. Juuri tuota takkaa katselin tänään kaupassa, tuon tyylistä ensin haettiin, mutta meille ei mahtunut kun niitä vitriinikaappeja tulossa vielä Suomestakin lisää ei voi seiniä enempää täytellä! Ihana :)Terveisin, Marika

    VastaaPoista
  2. Olihan tuo aika iso tosiaan, meillä onneksi tuota lääniä vielä riittää... =) tuo on itseasiassa isompi kuin mitä olin menossa ostamaan, myyjä väitti sen olevan sama takka kuin minkä halusin, kuulemma vaan väärä kuva paketissa...noh, eipä se sitten ollut sama..mutta sama se mulle, niin paljon sitä halusin, oon just tällänen hömppä, et kun jotain haluan niin järjestä ei tietoakaan. =)

    VastaaPoista

Kommenttisi tekisi päivästäni aurinkoisen!